Vánoční soutěž „Odvážně jiné svátky“

14. 12. 2015 | 0

Jako každý rok můžete s blogem ve vánočním období soutěžit o hodnotné ceny, tentokrát soutěžíme o PHAB Plus, Yoga Tablet 3 a VIBE P1m v celkové hodnotě téměř 20 000 Kč!

Tradičně na sklonku roku přinášíme ve spolupráci s českým zastoupením společnosti Lenovo (děkujeme!) „vánoční“ soutěž, do které se mohou zapojit čtenáři blogu, a vyhrát tak phablet, tablet nebo smartphone Lenovo v celkové hodnotě téměř 20 000 Kč. Soutěž je každoročně spíše odměnou a poděkováním našim věrným čtenářům, proto se snažíme o to, aby se každý mohl jednoduše a bez zbytečných problémů zapojit. Proto i letos přijímáme příspěvky nejen od čtenářů z ČR, soutěžit mohou také naši bratia ze Slovenska!

Flag-Pins-Czech-Republic-Slovakia

Zadání soutěže

Spolu s novou generací vícerežimových zařízení Yoga spustilo Lenovo mezinárodní kampaň #goodweird (v české mutaci #odvaznejiny), jejíž myšlenka je velmi důvtipná – ukázat, že spousta nápadů, které působí na první pohled zvláštně či jinak (weird), jsou vlastně dobré či odvážné nápady. Z toho právě anglické spojení „goodweird“ a české „odvážně jiný“ – něco, co je divné, ale divné v dobrém slova smyslu. Proto jsme toto téma zvolili také jako téma letošní vánoční soutěže – rádi bychom, kdybyste nám zasílali své výtvory na téma „Odvážně jiné svátky“ (pokud chcete, můžete použít anglické goodweird). Jako vždy, fantazii se meze nekladou – váš výtvor může být obrázek, fotka, kresba, malba, báseň, hudba, video… prostě cokoliv, co vás napadne a co se dá odeslat pomocí formuláře níže.

Pokud jste zatím o projektu „odvážně jiný“ či „goodweird“ neslyšeli, více se o něm můžete dozvědět na webu, doporučujeme také zhlédnout jedno z titulních videí kampaně zde. Pokud pro svůj příspěvek do soutěže potřebujete grafické podklady, poslouží galerie Lenovo k tomu určená. Svátky v případě soutěže nemyslíme pouze Vánoce, ale rovněž celý advent, vánoční svátky a oslavu nového roku.

Soutěžní příspěvky odesílejte výhradně pomocí níže přiloženého formuláře do neděle 3. 1. 2016 včetně, formulář bude poté uzavřen. Výherci budou veřejně vyhlášení prostřednictvím článku na blogu s největší pravděpodobností v týdnu od 4. do 10. 1. 2016, avšak budou zároveň neprodleně po vyhodnocení soutěže kontaktováni e-mailem.

Potřebujete inspiraci? Vítězné příspěvky z loňské „mobilní“ soutěže najdete zde.

Ceny pro výherce

Ceny pro výherce – jako každý rok – věnovalo české zastoupení společnosti Lenovo, za což znovu děkujeme! Letos soutěžíme o tři velmi zajímavé a aktuální veskrze mobilní produkty:

1. cena: Phablet Lenovo PHAB Plus

Lenovo-Phab-Plus

Lenovo PHAB Plus představuje krok mezi telefonem a tabletem – spojuje všechny funkce chytrého telefonu se systémem Android v kompaktním a elegantním těle menšího 6,8″ tabletu pro pohodlné prohlížení webu nebo sledování videí. Podpora LTE, funkce pro ovládání jednou rukou nebo kvalitní zvuk Dolby Atmos jsou samozřejmostí. Lenovo Blog CZ jej doporučuje jako vhodný dárek pod stromeček!

První pohled najdete zde.

Recenzi najdete zde.

2. cena: Tablet Lenovo Yoga Tab 3 8″

YOGA Tab 3 8_04.tif

Nová generace vícerežimového tabletu Yoga Tablet 3 v 8″ provedení stále sází na unikátní kloub se stojánkem, který dokáže vykouzlit režimy polož, postav, podrž a pověs, avšak rovněž nabízí velmi dlouhou výdrž na baterii a pohodlné držení v jedné ruce. Lenovo v nové generaci přidalo pár příjemných drobností, které ještě vylepší každodenní používání.

Představení najdete zde.

3. cena: Smartphone Lenovo VIBE P1m

VIBE P1m_White_Standard_05

Smartphone Lenovo VIBE P1m následuje tradici předchozích modelů řady P, jedná se tak o elegantní, poměrně odolný a velmi dobře vybavený telefon s dlouhou výdrží na baterii, odladěným operačním systémem, podporou LTE a dvou SIM. Nejen proto si od Lenovo Blogu CZ vysloužil doporučení jako vhodný dárek pod stromeček.

První pohled najdete zde.

Soutěžní formulář

Soutěž skončila!

Další informace

Více informací najdete zde: Podmínky soutěže „Odvážně jiné svátky“.

Související příspěvky