Výherci soutěže o 3 smartphony „Svátky s mým mobilem Lenovo“

10. 1. 2015 | 1

12. prosince jsme odstartovali (již tradiční) sváteční soutěž s Lenovo Blogem CZ. Tentokrát nám české Lenovo věnovalo 3 smartphony. Dnes se podíváme, kdo telefony vyhrál.

Tak jako každý rok z posledních několika, i letos jsme na konci roku (někdy to vyšlo na listopad, někdy na prosinec, někdy až na leden) odstartovali sváteční soutěž s kreativním úkolem. Tentokrát jsme však byli velkorysí a rozhodli jsme se neomezovat druh zaslaného výtvoru. Samozřejmě bylo nutné dodržet téma soutěže, které znělo „Svátky s mým mobilem Lenovo“, zaslat však bylo možné jakýkoliv druh uměleckého výtvoru od fotografie, obrázku či malby až po báseň či libovolný text.

Zezačátku jsme byli přesvědčení, že to byl dobrý nápad, nicméně většina příspěvků – jak to tak bývá – dorazila až v posledních dvou dnech soutěže (soutěž byla uzavřena 4. 1. 2015) a nám bylo jasné, že vybrat tři výherce bude neobyčejně těžké. Celkem nám dorazilo 24 soutěžních příspěvků, za které každému jednomu soutěžícímu děkujeme a hluboce smekáme, protože si s nimi ve většině případů dali skutečně velký kus práce a na výsledku to samozřejmě bylo znát.

Budeme však upřímní – jeden příspěvek překonal jednoznačně všechny ostatní a hodnotící porota jej jednomyslně vybrala jako vítězný; ani vteřinu jsme tak nemuseli přemýšlet, komu zašleme krabici s Vibe X2. Další dvě místa už však byly větší oříšek – rozlousknout druhé (S850) místo nás stálo hodně sil a zvolit třetího výherce (A328) bylo fakt rozhodování pro kočku. Nakonec jsme se ale shodli a bez dalšího zdržování uvádíme výherce…

Výherci

“1. místo: Klára Nečadová (krabicový mobil) – Mladá Boleslav“

Jak bylo zmíněno výše, jednoznačným a jednomyslně zvoleným výhercem, resp. výherkyní se stala Kláre Nečadová, která vzala téma soutěže „Svátky s mým mobilem Lenovo“ skutečně vážně a ukázala nám, jak se mají svátky s mobilem Lenovo prožívat – od večeře, dárků, lyžování, pořizování selfie až po silvestr a přípravu a následnou konzumaci chlebíčků.

Klára tak od nás získává Lenovo Vibe X2, jen trochu menší, než jaký jí dělal radost o svátcích.

“2. místo: Petr Kalousek (mobilní louskáček) – Přelouč“

Petr Kalousek tvrdí, že mobily Lenovo jsou tak kvalitní, že se s nimi dají louskat i ořechy. Dokládá to povedenou fotomontáží. Inu, samozřejmě to Lenovu lichotí, ale prosíme vás – tohle doma opravdu nezkoušejte!

Vánoční-tradice

Petr od nás za svůj výtvor získává Lenovo S850 v modré barvě, výrobce jej nedoporučuje používat na louskání (asi to bude nutné doplnit do návodu k použití).

“3. místo: Marie Lišková (Vánoce pro kočku) – Sušice“

Marie Lišková se domnívá, že Vánoce s mobilem Lenovo nejsou pro kočku, ale její krásná kresba tomu moc nenasvědčuje, protože kočka na obrázku si Vánoce očividně užívá. Asi zrovna fotí selfie s andílkem…

marie-lišková

Za povedenou kresbu Marušce posíláme Lenovo A328 a už nyní sháníme tak pěknou kočku domů (jen mobil jí do tlapky určitě dávat nebudeme)!

Galerie některých dalších příspěvků

Zbývá však ještě dalších 21 soutěžních příspěvků, které však porota do finální trojky neposlala. Některé z nich nabízíme v této galerii:

Gratulujeme výhercům a ještě jednou děkujeme všem soutěžícím za úžasné výtvory! Pokud jste nevyhráli, nevěšte hlavu, další příležitost soutěžit s blogem určitě přijde brzy!

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky