lenovo-formula-1 lockup-1024x594-1

Formule 1 spojuje síly se společností Lenovo

11. 3. 2022 | 0

Po úspěšném partnerství se společností Ferrari a Ducati se Lenovo rozhodlo pokračovat v podpoře motorsportu a od nadcházející sezóny 2022 spojuje své síly s Formulí 1. V příštích několika letech tak budou napříč celou formulí 1 využívány technologie Lenovo.

Jak Lenovo, tak i Formule 1 si od nového partnerství slibují posunutí kombinace sportu a vyspělé technologie na novou úroveň, a také doufají v lepší zážitek z F1 pro fanoušky. Technologie společnosti Lenovo bude využívaná napříč celou formulí 1, od základen až po závody. Dojde k užší integraci hardwarových řešení, včetně serverů a výpočetních clusterů (HPC) v rámci všech operací organizace.

lenovo-formula-1 lockup-1024x594-1

Kromě samotného zviditelnění společnosti Lenovo v celosvětovém měřítku mají obě společnosti v plánu integraci prémiového hardwaru Lenovo, a také používat inovativní technologie, jako je například rozšířená a virtuální realita.

„V době, kdy se připravujeme na naši rekordní sezónu, je vzrušující přivítat Lenovo v našem týmu a spojit síly s globálním lídrem v oblasti technologií. Stejně jako vše ve Formuli 1 je přesnost a detaily vším a Lenovo bude špičkou v poskytování svých zkušeností a inovativních technologií po celou sezónu. Naši fanoušci očekávají to nejlepší od všeho, co děláme, a Lenovo je dokonalým partnerem, pokud jde o nabídku prémiového hardwaru. Vstupujeme do nové éry našeho sportu a jsme odhodláni poskytovat vysoce kvalitní zážitek našim oddaným fanouškům po celém světě,“ řekl k nově navázanému partnerství Stefano Domenicali, prezident a generální ředitel Formule 1.

K partnerství se také vyjádřil Yang Yuanqing, předseda a generální ředitel společnosti Lenovo: „Toto partnerství je založeno na naší společné vášni pro inovace, výkon a vítězný duch. Lenovo a Formule 1 společně posunou limity technologií, aby pomohli utvářet rychlejší, chytřejší a udržitelnější budoucnost.“

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky