Jedeme na MWC 2015 do Barcelony!

23. 2. 2015 | 5

Podobně jako jsme se loni zúčastnili CESu, jedeme v březnu díky členství v programu Lenovo Insiders do Barcelony na Mobile World Congress 2015! V příštím týdnu vám tak budeme přinášet novinky a informace.

Díky našemu členství v programu Lenovo Insiders jsme byli Lenovem pozváni na Mobile World Congress 2015 do Barcelony, který se koná během příštího týdne (2. až 5. března). Pozvání jsme samozřejmě rádi přijali, a tak vám letos poprvé budeme moci přinášet aktuální informace, fotografie a videa z každoročního mobilního svátku ve Španělsku. Do časně jarní Barcelony naše jednočlenná výprava dosedne v neděli (1. 3.) odpoledne a až do pátečního rána (6. 3.) bude na místě vstřebávat vše, co jen smysly zachytí.

Jen pro pořádek, ačkoliv předpokládám, že to všichni naši návštěvníci vědí – co je Mobile World Congress (alias MWC)? Jedná se o každoroční výstavu a konferenci zaměřenou na mobilní technologie. Právě v Barceloně každý rok výrobci představují nové modely mobilních telefonů, vývojáři nové aplikace a technologičtí lídři nové technologie (např. nové čipy a čipové sady). Ani letos tomu samozřejmě nebude jinak, ale naší prioritou přirozeně bude Lenovo a novinky, které nám nabídne. Již zítra si ukážeme ochutnávku toho, co by nás (dle uniklých informací – tzv. „leaků“) mělo čekat.

Jaký bude plán vydávání článků a informací? Vzhledem k tomu, že výprava Lenovo Blogu CZ bude skutečně skromná, jednočlenná, celá akce bude (podobně jako CES v Las Vegas) velmi hektická a navíc to bude naše první návštěva, nebude možné vydávat velké články jako na běžícím pásu, na to si asi vyhradíme tradičně až týden poté. Během MWC 2015 se ale budeme snažit zásobovat vás na sociálních sítích (hlavně na Twitteru) rychlými informacemi, fotkami, ale také kratšími články a prvními pohledy na samotném blogu.

Je něco, co by vás výslovně zajímalo? Napište do komentářů pod článkem!

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky