Srdečné pozdravy z Barcelony

1. 3. 2015 | 0

Jednočlenná výprava blogu před chvílí za podpory Lenova dorazila do Barcelony na mobilní svátek MWC 2015; dnes si v krátkosti povíme, na co se můžete těšit.

Jak jsme nedávno informovali, díky našemu členství v programu Lenovo Insiders jsme letos dostali nabídku podívat se na Mobile World Congress 2015 (2.-5. 3. 2015) do Barcelony, mezinárodní výstavu, přehlídku a konferenci zaměřenou na mobilní technologie. A netřeba dodávat, že jsme této nabídky bez váhání a rádi využili. Po krátkém letu přistál Lenovo Blog CZ (pod krycím jménem Matěj Gottwald, abychom hned nestrhli příliš mnoho pozornosti) v Barceloně.

Lenovo přijíždí do Barcelony bok po boku Motoroly (kterou před nedlouhou dobou koupilo) coby třetí největší hráč na trhu mobilních telefonů, a tak pro nás připravilo celkem intenzivní program, který nás denně udrží od 7 minimálně do 21 hodin na nohou v pondělí, úterý i středu. Během této doby uvidíme známé tváře Lenova, představené a nejspíš také zatím nepředstavené produkty z dílen Lenova (jak PC, tak mobilní divize), Motoroly, ale i dalších značek Lenovo, dostat by se mělo i na ThinkPady. Zhlédnout bychom ale měli také novinky z dílen Qualcommu nebo Dolby.

No a jak budeme informovat? Vzhledem k velmi nabitému programu se během konání MWC 2015 budeme soustředit především na rychlé informace na Twitteru, ty bychom měli publikovat poměrně často. Určitě zde publikujeme i nějakou fotografii, eventuálně se dostane na kratší články a když nám bude štěstí nakloněno i kratší video. Po návratu z Barcelony už začneme pracovat na článcích s fotkami a videy, ty se budou objevovat na blogu pravděpodobně v dalším týdnu nebo dvou.

P.S.: Registrační přepážky na MWC 2015 používají notebooky Lenovo ThinkPad!

Jakýkoliv námět pište do diskuse. Bude-li to možné, zeptáme se, nafotíme, sepíšeme, natočíme…

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky