Jedeme do Las Vegas na CES 2014

4. 1. 2014 | 10

Díky společnosti Lenovo se Lenovo Blog CZ letos historicky poprvé osobně podívá na největší mezinárodní výstavu spotřební elektroniky, CES 2014, která se koná příští týden v Las Vegas. Je tedy jasné, jaké bude nosné téma článků v následujících dnech. V dnešním krátkém zápisku se podíváme na to, jak budeme informace nasbírané v Nevadě publikovat.

International CES

CES, tedy celým názvem International Consumer Electronics Show, je největší mezinárodní šou (výstavou, chcete-li), která cílí na spotřební elektroniku, tedy zařízení, kterými se návštěvníci tohoto blogu zcela jistě obklopují – od televizí, přes mobilní telefony, až třeba po tablety, počítače nebo virtuální reality. Různí výrobci, kterým vévodí nejvýznamnější elektronické společnosti světa, nabízí tisíce ukázek a výstavek zařízení a technologií, které jsou v mnoha případech pouze koncepty a ukázkami, náznaky věcí, které teprve za několik let přijdou.

Lenovo, největší prodejce počítačů a významný celosvětový hráč také na PC+ trhu a trhu mobilních telefonů či televizí, samozřejmě na akci nechybí, a tak jsme dostali od Lenova možnost akce se zúčastnit. Pokud tedy letadla poletí, jak mají, a pokud nespleteme gaty na letištích.

Náš program na CES 2014

Hlavní, celodenní program, připadá na úterý 7. ledna 2014. Polovinu dne věnujeme výhradně Lenovu (kulaté stoly se zástupci designu a marketingu Lenovo, přehled všech ukázek Lenovo na CES 2014), druhou polovinu dne celé výstavě CES, no a večer strávíme ve společnosti Microsoftu. Středeční večer (8. ledna 2014) je věnován zase Intelu.

Články, příspěvky

Vzhledem k časovému posunu, náročnému programu v Las Vegas a cestování budeme informace dávkovat skrze různé kanály. Jelikož je toto naše první návštěva CESu, nejsme dopředu schopni sepsat detailní “jízdní řád” příspěvků, nicméně představujeme si to takto:

  • Krátké informace, poznatky, postřehy a novinky, obvykle doplněné o fotku, budeme publikovat skrze náš účet na Twitteru (čili nezapomeňte nás sledovat na @LenovoBlogCZ). Pravděpodobně ve dnech 7. – 10. 1. 2014.
  • Aktuální delší informace a případné fotogalerie plánujeme publikovat na Facebooku a Google+ (paralelně). Pravděpodobně ve dnech 7. – 10. 1. 2014.
  • Plnohodnotné články na blogu spolu s fotkami a videy se budou objevovat pravděpodobně nejdříve 8. ledna 2014 a budou pokračovat s největší pravděpodobností do poloviny ledna.

Do Las Vegas s sebou bereme samozřejmě fotoaparát i kameru, takže fotíme a natáčíme vše, co se bude dát (tedy pokud aerolinky neztratí kufry, jinak budeme muset vystačit s možnostmi mobilního telefonu).

Zajímá vás něco konkrétního?

Pokud vás zajímá něco konkrétního, na co bychom se měli zaměřit, napište nám do diskuse pod článkem. My se budeme snažit zjistit maximum.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky