Jak na přechod z 32bit na 64bit

10. 2. 2010 | 0

win7

Lenovo na svých stránkách před pár dny přidalo návod, jak provést a za jakých podmínek downgrade na XP z Windows 7, ale především i jak legálně přejít z Windows 7 64 bit na 32 bit a naopak.

Dosud v tom bylo dost otázek, stejně jako dost problémů, že Lenovo nabízí pouze Windows 7 32bit na některých noteboocích. Již netápejte, máme řešení.

Řešení najdete na této supportní stránce. Předně je třeba říci, že ne pro všechny jazyky včetně češtiny a slovenštiny v kombinaci s verzemi Windows existují všechna Recovery DVD. Pokud ovšem máte Windows 7 professional 32bit nebo 64 bit, máte právo přejít na druhou stranu – tedy z 32bit na 64bit a naopak. Dokonce si můžete objednat Recovery DVD. Tato Recovery DVD mohou mít spojený nějaký poplatek. Pro objednání je třeba obrátit se některého ze servisních partnerů Lenovo.
Zároveň před instalací nového systému doporučuji provést vypálení Recovery DVD současného systému, abyste v případě nespokojenosti s přechodem na jiné bity či jiný systém nemuseli navštívit servisního partnera znovu s požadavkem na Recovery DVD systému, který jste již před tím na počítači měli.

Zároveň stránka obsahuje i link na to, jak a kdy je možné udělat downgrade na Windows XP.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky