Tab v7 wide

MWC 2019: Návrat „phabletu“ a parádní sluchátka

28. 2. 2019 | 0

Lenovo na veletrhu MWC 2019 představilo nové notebooky ThinkPad, přenosný externí displej, moderní All-in-One počítač i nové notebooky IdeaPad. Co dalšího si pro nás Lenovo představilo? Našel se i „phablet“ a parádní sluchátka s eliminací okolních ruchů!

Pokud jste už dlouho neslyšeli slovo „phablet“ (tedy zařízení na pomezí tabletů a mobilních telefonů), tak vám jej Lenovo připomene představeným ultra přenosným Lenovo Tab V7. Ten kombinuje benefity tabletu a mobilního telefonu, nabízí tak systém Android, baterii s celodenní výdrží, skvělý zvuk a velký 6,9“ Full HD IPS displej s poměrem stran 18:9, který zabírá 81 % čelní strany zařízení. K tomu všemu dovoluje tablet volat a psát SMS zprávy, nebo využívat mobilní data kdekoli jen budete potřebovat. S nákupem Lenovo Tab V7 tak uživatel získá de facto dvě zařízení v jednom.

Tab V7 je vybaven čipsetem Qualcomm Snapdragon 450 s 4 GB RAM a 64GB interním úložištěm (lze rozšířit paměťovou kartou do velikosti 128 GB). Hmotnost je příjemných 198 g. Dále pak nabídne čtečku otisku prstů na zadní části, hned pod 13MPx kamerou schopnou pořizovat HDR záběry. Přední fotoaparát má pak rozlišení 5 MPx. Konektivita je postavena na 4G LTE. Tab V7 je tak ideálním zařízením pro někoho, kdo tráví mnoho času na cestách.

 

Tab v7 wide

Další novinkou jsou sluchátka Yoga ANC. Jde o ideální doplněk k novým notebookům IdeaPad nebo AIO počítačům IdeaCentre. Byly navrženy pro nerušnou zábavu, případně pro soustředěnou práci. Disponují totiž funkcí pro hybridní aktivní potlačení hluku (ANC) s ENC mikrofony, které obsahují hlasového asistenta a měniče vyladěné společností Dolby. Ty mohou inteligentně filtrovat nežádoucí hluk na pozadí během hovorů. Kvalita zvuku je dle společnosti Lenovo srovnatelná s tím, jak dobře samotná sluchátka vypadají. Sám ANC využívám a věřte mi, že se na funkci (a neskutečný klid) rychle zvyká.

Yoga ANC Headphones

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky