Univerzální nabíječka 90 Watt

15. 6. 2009 | 0

V nabídce příslušenství je i univerzální nabíječka na 90 Watt. Doporučená cena 2.990,- bez DPH. Ale na internetu ji můžete sehnat i za 2.400,- bez DPH. Když poprvé rozbalíte, překvapí vás několik věcí:

  • placatost nabíječky
  • výměnné koncovky
  • elektrický kabel klasického typu, tedy placatý, nikoliv klasický trojkolík známý od ostatních Lenovo nabíječek
  • že součástí balení jsou již koncovky pro některé notebooky Lenovo.
  • koncovka pro 12 voltů

Součástí je nabíječka pro součastné ThinkPadu (T60, R60, X60 a novější – 20V), předchozí ThinkPady (řady T30, R50, X30 apod – 16V) a pak pro řady určené pro Asii (U, Y řada apod. – 19V).
Dále si můžete dokoupit další koncovky pro mobilní zařízení – pro mobilní telefony, zařízení od Applu, PDA i univerzální USB koncovku. Celý přehled koncovek.
Je to ideální pomocník na cesty. Koneckonců nabíječku, co máte s notebookem, necháte ležet doma či v kanceláři na stole a tuto naopak vezmete na cesty. K nabíječce se prodává i rozbočovací kabel pro současné připojení notebooku a druhého mobilního zařízení.
Takto vypadá moje standardní výbava na cesty – nabíječka včetně 12V koncovky do auta, koncovky pro jiné ThinkPady (doma mám druhý ThinkPad se starší koncovkou a s sebou to vozím kvůli chalupě, kam často zapomeneme naši původní nabíječku) a USB koncovku pro moje PDA-navigaci.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky