Lenovo-Yoga-Carbon-Offset 1

Lenovo kompenzuje dopady výroby na životní prostředí

7. 5. 2022 | 0

Na český trh přichází nová řada notebooků Lenovo Yoga, která svým příznivcům nabídne několik vylepšených modelů. Mezi očekávané novinky patří 14palcové a 16palcové notebooky z řad Yoga Slim 7 Pro, Yoga Slim 7i Pro a Yoga 7.

Věděli jste, že 22. dubna byl Den Země?

Kromě osvědčených notebooků si Lenovo připravilo něco i pro fanoušky stolních počítačů. Nové zařízení Yoga AIO 7 s 4K displejem dokáže vyhovět potřebám uživatelů, kteří hledají vhodný nástroj pro domácí hybridní kancelář. 4K displej je doplněn ergonomickým pantem, který nabídne větší flexibilitu bez výrazných omezení. Tento stolní počítač dokáže zastoupit několik různých zařízení a například vaše domácí zařízení i propojit.

Vzhledem k celosvětově rostoucím nárokům na ochranu životního prostředí se společnost Lenovo rozhodla zahrnout svoji stávající službu Lenovo CO2 Offset jako nový standard u notebooků Lenovo Yoga 7. generace. Služba Lenovo CO2 Offset Service zohlední dopady, které mají výroba, doprava nebo provoz na životní prostředí, a kompenzuje je prostřednictvím podpory projektů OSN, které cílí na klimatické změny.

Společnost Lenovo tuto službu nabízela od roku 2020 u komerčních zařízení a nyní se rozhodla v této tradici nejen pokračovat, ale rozšířit ji o domácí zařízení, jelikož cílem této strategie je dosažení uhlíkové neutrality do roku 2050. Tato služba společnosti Lenovo se bude týkat zákazníků v Evropě a dalších zemích, kteří si zakoupí nové modely notebooků.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky