Lenovo Moto X Force: První pohled

19. 5. 2016 | 1

Nové modely Motoroly byly obvykle uváděny pouze na domácím trhu v USA, nový model Moto X Force, vlajková loď značky kterou Lenovo zakoupilo, však přichází i k nám, do Česka.

Hlavní tahákem je dle výrobce údajně nerozbitný displej, který kryje sklo ShatterShield, přičemž samotný panel který je vyroben technologií P-OLED, disponuje úhlopříčkou 5,4“ palce a rozlišením QHD (2K).

IMG_0746

Na první pohled vás rozhodně upoutá design, ze kterého jde cítit důraz na kvalitu a bytelnost, po uchopení přístroje do ruky je tento dojem ještě umocněn. Telefon obepíná šedý kovový rám, záda jsou plastová s texturou zabraňující vyklouznutí. Motorola dále slibuje personalizaci krytů a vzhledu telefonu pomocí nástroje Moto Maker.

IMG_0760

Výbava pod kapotou neskrývá žádná extrémní překvapení, jak se na vlajkový model sluší a patří, nalezneme v útrobách procesor Snapdragon 810, jemuž v práci pomáhají 3GB operační paměti RAM. Pro uživatelská data je k dispozici úložiště o kapacitě 32, potažmo 64GB dle verze. Fotoaparát nabídne rozlišení 21 MPx, jeho snímací čip pochází z dílen Sony.

IMG_0749

Kapacita baterie má slušných 3760 mAh, v přístroji je také implementována technologie rychlého dobíjení, což uživateli zaručí dlouhou výdrž a zároveň rychlé dodání porce nezbytné energie v případě nutnosti. Cena byla nastavena poměrně vysoko, jedná se o částku atakující téměř 19 tisícovou hranici za 32GB verzi, v případě modelu s větší pamětí hovoříme o 20 tisících korunách.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky