Soutěž o 3 smartphony „Svátky s mým mobilem Lenovo“

12. 12. 2014 | 0

Startujeme tradiční slibovanou vánoční (sváteční) soutěž o tři mobily Lenovo, a to Vibe X2, S850 a A328 v celkové hodnotě přes 21 000 Kč! Zadání a formulář v článku.

Jako každý rok i letos můžete s Lenovo Blogem CZ v nejkrásnějším svátečním období soutěžit o hodnotné ceny, které nám věnovalo české zastoupení společnosti Lenovo (děkujeme!). A jako každý rok i letos mohou soutěžit čtenáři Blogu jak z Čech, tak i ze Slovenska.

Flag-Pins-Czech-Republic-Slovakia

Zadání soutěže

Vzhledem k tomu, že Lenovo nedávno oficiálně vstoupilo na český trh s mobilními telefony (a slovenský vlastně chvilku předtím), bude se téma letošní sváteční soutěže s Lenovo Blogem CZ právě o mobily „otírat“. Konkrétně téma zní: „Svátky s mým mobilem Lenovo“. Vaším úkolem tak je nám zaslat výtvor v podstatě libovolného druhu či formátu na toto téma. Fantazii, ale hlavně originalitě, se meze nekladou. Fotíte rádi? Pošlete fotku. Kreslíte? Pošlete kresbu. Malujete? Pošlete malbu. Máte básnické „střevo“? Pište! Vymysleli jste zcela nový druh umění? No, potom nám ho klidně pošlete! Je však vhodné, aby se ve vašem díle některý ze smartphonů Lenovo nějakým způsobem objevil.

Aby bylo jasno, chápeme, že ne každý máte telefon Lenovo (a je to i pravděpodobné, když ho chcete vyhrát), proto jej do vašeho výtvoru můžete dostat libovolným způsobem. Zkušenějším pomůže třeba Photoshop, méně zkušeným tiskárna a nůžky (dobrý tip pro vás: oficiální fotografie produktů Lenovo ve vysokém rozlišení stáhnete zde). Svátky máme samozřejmě na mysli zimní svátky, ale zda se bude jednat o advent, Vánoce, Silvestr nebo Nový rok, to už necháváme na vás.

Své výtvory odesílejte pomocí níže uvedeného formuláře do 4. 1. 2015 včetně, poté bude formulář uzavřen. Vyhlášení výherců proběhne formou článku v týdnu 5.-11. 1. 2014, všichni výherci budou rovněž kontaktování e-mailem.

Hledáte inspiraci? Vítězné příspěvky silvestrovské soutěže z roku 2011 zde.

Ceny pro výherce

A jaké že jsou letos ceny pro tři vítěze?

“1. cena: Smartphone Lenovo Vibe X2 (bílý)“

“2. cena: Smartphone Lenovo S850 (modrý)“

“3. cena: Smartphone Lenovo A328 (modrý)“

Soutěžní formulář

Soutěž již skončila.

Další informace

Více informací najdete zde: Podmínky soutěže Svátky s mým mobilem Lenovo.

Související příspěvky