Řekněte Lenovu váš názor na klávesnici!

4. 4. 2012 | 9

Bývalý autor Lenovo Blogu CZ, Honzyk, se z české pobočky Lenovo nedávno propracoval až do centrály v USA, kde má nově celosvětově na starost některé příslušenství a periferie, mezi nimi také klávesnice. Na centrálním blogu Lenovo napsal anglický příspěvek, ve kterém v komentářích vybízí, abyste se vyjádřili ke klávesnicím Lenovo…

Honza Solař se v článku zamýšlí především nad tím, zda by bylo možné vytvořit bezdrátovou verzi ThinkPad USB klávesnice s TrackPointem a jaké případné problémy a omezení by takový krok přinesl. Jak jsem zmínil, v diskusi pod samotným článkem pak Honza sbírá zpětnou vazbu a názory uživatelů, mezi které můžete samozřejmě vstoupit také vy, čtenáři Lenovo Blogu CZ, což Honza s radostí uvítá. Nemusíte se však nutně zaměřovat pouze na téma bezdrátové klávesnice s TrackPointem, vaše názory mohou směřovat klidně ke klávesnicím Lenovo obecně.

Zpětnou vazbu ke klávesnicím nevkládejte pod tento příspěvek, ale pod příspěvek, na který odkazujeme výše! Zpětná vazba tak bude přímo na centrálním, celosvětovém blogu Lenovo a Honza tak díky tomu s ní bude moci dále pracovat při vývoji budoucích klávesnic.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky