Lenovo X6: ideální partner pro konsolidaci

24. 7. 2016 | 0

Databáze jsou „rodinné stříbro“ každé firmy. Rostou a vyvíjí se souběžně s ní. Neefektivní a složitá správa rozrůstajících se databází může negativně ovlivnit chod celé firmy. Složitý provoz firemních databází na různých serverech, jejichž počet neustále narůstá, zvyšující se náklady na elektrickou energii, náročnou správu všech serverů – to vše můžete vyřešit jednoduše a elegantně konsolidací serverové infrastruktury.

Proč konsolidovat  serverovou infrastrukturu

  • Úspora pořizovacích i  provozních nákladů
  • Zjednodušení správy databází prostřednictvím centrálního řízení
    Samotné ovládání a  řízení je pak intuitivní. Urychlíte a zjednodušíte provádění konfigurací, veškerých updatů a záplat.
  • Zkvalitnění a zefektivnění aplikační interoperability
    Díky centrálnímu řízení získává obsluha lepší kontrolu nad zabezpečením a  má k  dispozici ucelený přehled nad hardwarovými požadavky jednotlivých aplikací. Zároveň dochází i k optimalizaci nákladů na jednotlivé licence.

V segmentu serverů patří Lenovo se svým velmi rozsáhlým portfoliem k předním výrobcům. Svými produkty pokrývá náročné požadavky na moderní provoz, vysoký výkon, spolehlivost, škálovatelnost a používání jednoduchých a intuitivních nástrojů.

Pokud hledáte ideální server pro konsolidaci, je Lenovo X6 skvělou volbou.

Modely Lenovo System x3850 X6 a System x3950 X6 se svými vysokými výpočetními výkony uspokojí i náročné provozovatele.

Servery X6 vynikají škálovatelností, která je vyhovující i pro rychle rostoucí uživatelské nároky – nasadit lze až osm procesorů  Intel Xeon. Díky více jádrovým procesorům je možné paralelní zpracování většího množství úkolů, takže veškeré procesy jsou odbavovány daleko rychleji.

Model Lenovo System x3950 X5 nabízí výpočetní potenciál až 144 jader, což uživatelům umožňuje dosáhnout lepší konsolidační faktor: Při vysokém výkonu je zmenšen záběr plochy v  datovém centru i  sníženy náklady na provoz.

Servery Lenovo X6 jsou řešeny velmi variabilně tak, aby je bylo možné přizpůsobit veškerým uživatelským potřebám. Díky modulárnímu designu racků je možné učinit jednoduchou výměnu výpočetní části serveru pro osazení procesory nové generace. Sníží se tím jak pořizovací cena, tak nutnost zakoupení nového serveru.

Modulární architektura navíc umožňuje upgradovat další klíčové komponenty, jako jsou úložiště, rozšiřující karty v  plné i  poloviční výšce, ventilátory a  napájecí zdroje.

Pro zajištění kontinuity provozu a  zvýšení produktivity je nutné, aby byla doba provozuschopnosti serverů (hardwaru i softwaru) co nejdelší. Přestože veškeré servery Lenovo nabízí záruku vysoké spolehlivosti díky RAS (Remote Access Service), System x3850 X6 a  System x3950 servery překvapí pokročilými RAS funkcemi, které v nabídce jiných serverů rozhodně nejsou obvyklé. Servery X6 mají vlastní samoopravné technologie, které  proaktivně identifikují potenciální poruchy a  transparentně provádějí nezbytné opravné procesy.

Výbava

Kapacita a  rychlost operační paměti jsou u  serverů klíčovými parametry pro chod náročných aplikací, jakými jsou právě databáze. Lenovo System x3850 X6 pojme až 6 TB operační paměti a  System x3950 X6 dokonce až 12 TB. Solidní kapacita paměti umožňuje X6 serverům bez problémů podporu více databázových virtuálních strojů na jediném hostiteli.

Model System x3950 X6 má až 22 rozšiřujících PCIe slotů, což umožňuje začít s  minimálním počtem síťových karet a  s  nárůstem virtualizovaných strojů na serveru škálovat dle potřeby.

Lenovo X6 servery poskytují několik možností úložiště. Model System x3950 X6 podporuje až 16 SAS SSD (System x3850 osm), které poskytují vyšší spolehlivost i rychlost než tradiční harddisky. Server System x3950 X6 je připraven pojmout až osm (System x3850 X6 čtyři) NVMe Enterprise Performance SSD

  • profit a partnerské programy, ziskovost
  • podpora obchodního týmu výrobce a distributorů
  • pomoc při účasti ve výběrových řízeních
  • historie a bohaté implementační zkušenosti – reference
  • bohaté reference
  • certifikace
  • ideální řešení pro virtualizaci
  • bohatá výbava vestavěných funkcionalit
  • vysoce škálovatelné řešení
  • pokročilé nástroje správy
  • referenční zákazníci
  • rozšiřitelnost řešení po celou dobu jeho životnosti

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky