Výherci soutěže „Odvážně jiné svátky“

11. 1. 2016 | 0

V polovině prosince jsme odstartovali soutěž „Odvážně jiné svátky“ o ceny za téměř 20 000 Kč. Dnes vyhlašujeme výherce a také se podíváme na zajímavé příspěvky, které nám přišly!

Po vzoru motta „odvážně jiný“ (či anglického originálu „goodweird“), které se váže k nové generaci zařízení rodiny Yoga, jsme 14. prosince 2015 odstartovali soutěž „Odvážně jiné svátky“. Zúčastnit se mohl každý čtenář Lenovo Blogu CZ, zaslat pomocí kontaktního formuláře svůj příspěvek – výtvor do 3. ledna 2016.

V e-mailu nám přistálo celkem 24 skvělých výtvorů jak v podobě obrázků, fotografií, kreseb, animací či videí. Za každý jeden z nich vám samozřejmě děkujeme a musíme uznat, že některé nám svou nápaditostí a jistě spoustou práce a věnovaného času až vyrazily dech. Jak už to tak ale bývá, každý vyhrát nemohl, ceny jsme měli jen tři…

Vítězné příspěvky

A které příspěvky tedy porota vybrala jako vítězné? Prosím o famfáru…

“1. místo: Michaela Bisová, Ivančice“

Phablet Lenovo PHAB Plus vyhrává Michaela Bisová z Ivančic za video pohádu (příběh) o tabletu a jeho kamarádovi…

“2. místo: Pavel Moťka, Hvozd“

Pavel Moťka z Hvozdu si za svůj originální „kvíz“ odnáší Lenovo Yoga Tablet 3 8″!

Ke svému výtvoru Pavel dodává: „Posílám svůj výtvor do vaší vánoční soutěže – ‚tak trochu jiný test‘ pro chytré hlavičky. Tak, jako se odlišují produkty Lenovo od své konkurence, i můj test je koncipován trochu odlišně a snad i zábavně.“

motka

“3. místo: Petr Kalousek, Praha“

S GIFovou animací si zase vyhrál Petr Kalousek z Prahy 8, na které skupina zařízení Lenovo vytvoří všechny sváteční prvky.

odvaznejine_svatky

(GIF zmenšen pro snížení velikosti souboru.)

Další zajímavé příspěvky

Jak bylo řečeno, zaslali jste nám krásných 24 příspěvků, kterým jste věnovali svůj čas, energii, píli, ale hlavně nápady. Několik dalších výtvorů, které se nám velmi líbily, najdete níže.

Výhercům gratulujeme a znovu děkujeme všem, kteří nám zaslali své výtvory! Těšíme se na vás na stránkách Lenovo Blogu CZ a také u dalších soutěží!

Užitečné odkazy

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky