M14t

ThinkVision M14t: nový displej na cesty s perem!

11. 7. 2020 | 0

Nový přenosný 14″ monitor ThinkVision M14t podporuje dotykové ovládání, přesné zadávání perem a automatické otáčení zobrazení, navíc se připojuje přes USB-C včetně passtrough!

Osobně jsem se s tímto typem zařízení ještě nesetkal a musím uznat, že bych ho ve své práci využil dostatečně. Jedná se o nově uvedený displej Lenovo ThinkVision M14t. A není to jen tak obyčejný kousek, kterých je po kancelářských stolech hromada. Jedná se totiž o displej, který s sebou můžete nosit v batohu společně se svým laptopem a tam, kde zrovna bude potřeba, jej jen s laptopem vybalíte a používáte dvou displejovou sestavu bez nutnosti elektrické zásuvky. Navíc oproti starší verzi obsahuje dotykové ovládání a můžete používat i dotykové pero s až 4 096 tlakovými úrovněmi a zvládá až 10 dotyků najednou.

Lenovo ThinkVision M14t Mobile Monitor – Brings a Touch of Inspiration to Flexible Working

Scale new heights of productivity, flexibility, and style with a touch-enabled mobile monitor, the ThinkVision M14t. The new mobile display brings a sleek mo…

Z dalších vlastností bych uvedl, že je možno jej používat jak na výšku, tak na šířku, a že velikost panelu je 14″ spolu s rozlišením Full HD. Dle mého názoru na cestování ideální. Propojený je skrze port USB-C, které má na těla dva. Podporuje také passthrough, takže můžete najednou nabíjet jak laptop, tak mobilní displej. Nesmím také zapomenout, že jej můžete také zapojit k mobilnímu telefonu, takže třeba na dovolené, nebo někde v přírodě, může nahradit laptop třeba při přehrávání filmů. Osobně bych toto řešení klidně využil i doma, kde není tolik prostoru na stolní desktop se dvěma monitory. Stačilo by jen místečko s vytáhnutým zdrojem a vybalení dvoudisplejové sestavy by byla otázka minuty. Už se těším, jestli se mi dostane na recenzi (jen se bojím, že jej pak budu muset kupovat).

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky