Výroční retro soutěž Lenovo ThinkPad 25

Soutěžte o výroční retro notebook Lenovo ThinkPad 25!

23. 11. 2017 | 1

Lenovo v rámci propagace letošního 25. výročí notebooků ThinkPad připravilo soutěž o hodnotné ceny. Zkuste štěstí a vyhrajte retro notebook ThinkPad 25!

Soutěž probíhá formou otázek, proběhne celkem 6 soutěžních kol. V každém kole musíte odpovědět vědomostní otázku a následně si tipnout, kolik procent soutěžících zašle správnou odpověď. Soutěž probíhá na území ČR, je spuštěna od 13. 11. 2017 a končí přesně v poledne 30. 11. 2017. Soutěžit můžete i nyní, pokud jste o soutěži dříve nevěděli. Otázky se otevírají postupně, všechny je možné zodpovědět kdykoliv v průběhu konání soutěže.

Soutěžní strínky najdete v následujícím odkazu.

Soutěž připomíná některé významné milníky v historii notebooků ThinkPad. Tipněte si, v jakém roce se ThinkPad dostal na vrchol nejvyšší hory světa? Jsou notebooky ThinkPad starší než známý animovaný seriál Simpsonovi?

Seznam výher:

  • 1. místo: Notebook Lenovo ThinkPad 25
  • 2. – 11. místo: Sluchátka ThinkPad X1 In-Ear Headphones
  • 12. – 16. místo: Batoh Lenovo ThinkPad

Tato soutěž je vlastně jediný oficiální způsob, jak v ČR získat výroční notebook Lenovo ThinkPad 25. Z celkem vyrobených 5000 ks bylo pouze 625 určeno k prodeji v Evropě. Lenovo je v ČR bohužel nenabídlo, výherní kousek je jeden z pouhých deseti kusů, které se dostaly do ČR.

Soutěžit můžou všichni, kteří se zdržují na území ČR a jsou starší 18 let. Výherci budou kontaktováni e-mailem, který uvedou v jednotlivých soutěžních kolech.

Přejeme hodně štěstí!

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky