Jedeme do Barcelony na MWC 2017! [Aktualizováno]

24. 2. 2017 | 0

Největší veletrh mobilních technologií, Mobile World Congress, pořádaný každoročně v Barceloně, se letos koná již příští týden od 27. února do 2. března 2017 a my máme to potěšení se jej opět (po loňské pauze) zúčastnit!

Jen pro pořádek: Společnost Lenovo mě v rámci programu Lenovo INsiders pozvala na letošní Mobile World Congress do Barcelony a hradí veškeré související výlohy. Účast mi však nepřináší žádné dodatečné odměny nebo příjem, obsah není kontrolovaný ani cenzurovaný.

Po loňské pauze, kdy jsem se bohužel (z osobních důvodů) nemohl zúčastnit, jsem skrze Lenovo INsiders letos opět dostal pozvánku zúčastnit se největšího mobilního svátku MWC 2017 (a k tomu všemu ještě v krásné Barceloně), které s radostí využívám. Ve zkratce to znamená, že zástupce Lenovo Blogu CZ bude na místě. Podíváme se na novinky, které Lenovo představí, a s trochou štěstí si je budeme moci podrobně a zblízka prohlédnout a s vámi sdílet skrze čočky a obrazové čipy fotoaparátů a kamer.

Moto_G_logo.svg

Co v Barceloně očekáváme? Naše cesta začne už v sobotu 25. února, přičemž hned na nedělní odpoledne má Lenovo připravenou Moto akci, čili zcela jistě se můžeme těšit na nové Moto mobily (a něco mi říká – především leaky – že jedním z nich bude nová generace dostupného Moto G). To ale samozřejmě není vše – očekáváme ukázku nových tabletů (dominovat budou určitě Androidy, dá se předpokládat nová generace Tabů, ale utrousit by Lenovo mohlo také nějaký Miix s Windows), dost možná se dočkáme nějakého nového zařízení z rodiny Yoga (ať už tabletu, nebo konvertiblu, každopádně kolem MWC bude průvodní kampaň s Yoga Book) a obvykle s sebou Lenovo přiveze i nějaký ten ThinkPad. Jsem si téměř jist, že na akci tohoto typu to bude X1 Carbon nebo X1 Yoga. No a jelikož jsme překvapivě začátkem roku na CESu viděli cenově dostupnou virtuální realitu, je šance, že si ji v Barceloně budeme moci vyzkoušet. No a v neposlední řadě bychom opět měli mít příležitost strávit trochu času s manažery Lenovo, velmi dobré diskuse bývají s CMO Davidem Romanem. Uvidíme, koho dalšího „odchytneme“…

Hlavní program z naší strany bude nedělní Moto „launch“, zásadní dny pak budou pondělí a středa, kdy je na programu největší prostor pro čas strávený na výstavišti a s Lenovo/Moto produkty. Berte však na vědomí, že MWC je specifická akce, kde jde především o mobilní zařízení a, co už od Lenova po dnešku víme, hlavní hvězdou bude jednoznačně a především Moto (však taky zastávka metra u výstaviště se celá převlékla do Moto designu, to ostatně zdokumentujeme také). Ostatní značky a řady Lenovo budou spíše jen důstojně „přicmrndávat“.

Hotel W Barcelona

Hotel W Barcelona

Stánek Lenovo (pokud se tak vůbec dvoupatrovému prostoru o rozloze téměr 800 čtverečních metrů s několika desítkami „meeting roomů“ dá říkat) s mottem „different is better“ (volně přeloženo jako „lišit se je dobře“) se tradičně nachází ve výstavní hale 3 pozice 3N30. Nedělní uvedení nových produktů Moto se bude konat v krásném hotelu W Barcelona na pobřeží.

To je prozatím v rychlosti vše. Dejte nám vědět, co by vás zajímalo, a my se to budeme snažit nafotit, natočit a okomentovat!

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky