Warranty Lookup už zase zobrazuje MTM a zemi!

19. 9. 2014 | 0

Třikrát hurá, Lenovo stále pokračuje ve vylepšování nové verze webu podpory, a tak se vrátilo zobrazení MTM (Machine Type and Model) a země po vyhledání záruky zařízení na základě sériového čísla.

support-lenovo-sn

Příchod nového webu podpory Lenovo znamenal nejenom zjednodušení a hezčí design, ale také úbytek některých funkcí, které sice běžný uživatel neocení, ale poměrně vhod přišly firmám, servisům, prodejcům nebo prostě jenom zapáleným nadšencům. Na staré verzi webu podpory bylo možné vyhledat dle sériového čísla záruku zařízení (typ a délku), ale také se zároveň zobrazily další údaje o zařízení, jako je MTM a země prodeje. S novou verzí webu tyto údaje z formuláře zmizely (z tzv. Warranty Lookupu), ale Lenovo je nyní navrátilo zpět.

support-lenovo-mtm-sn

Podtrženo, sečteno: už zase můžete podle sériového čísla vyhledat i MTM zařízení (aniž byste museli využívat obezliček typu vyhledání rozšíření záruky v US regionu, který MTM ukázal i na novém webu). Je však vidět, že je to úplná novinka, protože všechna nová pole jsou označena #, což, předpokládám, značí fakt, že je nutné tato pole přeložit do dalších jazyků.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky