Lenovo je partnerem Studentské soutěže “Prezentiáda”

20. 4. 2014 | 0

imageJak se mezi sebou střední školy poperou ve finále Mistrovství v prezentačních dovednostech? To se dozvíme 24. a 25. dubna 2014. Akce se bude konat v Brně a jejím partnerem se stala společnost Lenovo.

Jedna z možností, jak se zlepšit

Na konec dubna je (u nás) v Brně plánováno celorepublikové finále Mistrovství středních škol v prezentačních dovednostech alias “Prezentiáda 2014”, které je pod organizací studentského občanského sdružení Student Cyber Games.

Soutěž láká studenty na poznávání nových přátel, jedinečnou možnost, jak si zlepšit dovednosti, které pak jistě využijí v praxi, a skvělou uvolněnou atmosféru. A právě této soutěži se stalo Lenovo partnerem a jako ceny pro vítěze nabízí tablety Lenovo A1000 a mnoho příslušenství.

Co že je to ta “Prezentiáda”?

Prezentiáda 2014 je pátým ročníkem soutěže, která se snaží hravou formou naučit středoškoláky prezentačním dovednostem a sebevědomému vystupování.

„Zvládnout správnou techniku prezentace a zaujmout publikum není jednoduchá věc, přestože umění argumentace a prezentování vlastního názoru je jedna z nejdůležitějších věcí pro budoucí profesionály,“ říká Lucie Orlovská, marketingová manažerka společnosti Lenovo.

„Lenovo nabízí studentům kvalitní pracovní nástroje a pomáhá rozvíjet jejich tvůrčí schopnosti. Proto jsme se stali partnerem této akce a vítěze odměníme tablety Lenovo, které se v dnešní době stávají součástí běžné výuky ve školách,“ doplňuje.

Soutěž je určena pro tříčlenné týmy středoškoláků a nově i osmáků a deváťáků základních škol. Jejich úkolem je vytvořit prezentaci na jedno ze tří témat a doprovodit ji maximálně desetiminutovým slovním komentářem. Cílem je ve studentech podpořit zdravé sebevědomí, odvahu a jejich vzájemnou spolupráci. Odborná porota bude hodnotit slovní projev, vizuální kvalitu, týmovou spolupráci, nápaditost zpracování, pohotovost reakcí, schopnost improvizace i celkový dojem.

Klání se uskuteční ve všech čtrnácti krajích České republiky a v Banské Bystrici a Bratislavě na Slovensku. Vítězný tým každého turnaje postoupí do finále, které se bude konat na Ekonomicko-správní fakultě Masarykovy univerzity.

Více informací o Mistrovství ČR středních škol v prezentačních dovednostech je k dispozici na www.prezentiada.cz.

clip_image002

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky