Power Manager pro stolní počítače

25. 11. 2009 | 0

S příchodem ThinkCentre A70z je dobré si představit Power manager pro stolní počítače. Power Manager je na stolních ThinkCentre počítačích předinstalován již delší dobu. Lenovo se snaží být „zelenou“ společností a samozřejmě k tomu přispívají nejen hardware položky, ale i software položky.

Důvodů pro lepší Power management je nasnadě. Ne každý nutně potřebuje maximální výkon počítače (spojený s maximální spotřebou), ne každý neustále ovlivňuje jas displeje monitoru, ne každé PC nutně musí mít nastavený výchozí power management.
Asistentka ve firmě, počítač na prodejně na reklamu, počítač přehrávající pouze video. Příklady, kdy nemusí vše běžet na max.

Power manager toho neumí moc (zatím), ale rozhodně víc, než standardně Windows. Kdo zná Power Manager pro notebooky, zorientuje se velice rychle. Vše je navíc doplněno o jednoduchou miniaplikaci do Windows 7.

Capture Capture1 Untitled

V základním nastavení máte pouze šoupátko pro volbu mezi výkonem a úsporným během.

Untitled4

Po přepnutí do Advanced režimu si pak nejen můžete prohlédnout profily nastavení, ale i přidat vlastní. Přednastavené profily, dovolím si tvrdit, budou stačit drtivé většině uživatelů.

Capture2 Untitled3

Untitled2

Výše uvedeé obrázky jsem sejmul na ThinkCentre A70z.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky