Motorola-Pantone

Motorola Edge 30 Fusion přichází v nové barvě

15. 1. 2023 | 0

Pantone Color Institute je nejen ve světě módy známé jméno. Motorola si spolupráci s touto společností vyzkoušela již na modelu Edge 30 Neo. Jak se zdá, spolupráce se vyplácí, a tak se před nedávnem dostalo pocty modelu Edge 30 Fusion, který dorazil v barvě roku 2023 – Viva Magenta. Výkonná ředitelka Leatrice Eiseman se o nové barvě vyjádřila jako o „odvážné, nebojácné, pulzující.“ Zároveň má podle ní barva podporovat optimismus a radost. To je koneckonců něco, co v současné době potřebujeme snad všichni. Viva Magenta dále podle Pantone odráží globální inovace, transformaci a možností před námi.

Edge-30-Fusion-Viva-Magenta

Motorola Edge 30 Fusion má záda vyrobená z veganské kůže namísto bezodleskového skla, které najdeme u klasických barevných variant. Ve Viva Magenta je vyveden i fotoaparát a kovový rám. Spodní část pak ozvláštňuje logo Pantone. I když nejsem právě odborníkem na barvy a přeci jen volím spíše trochu usedlejší barevné odstíny, jde rozhodně o velice povedený způsob, jak Edge 30 Fusion zase trochu odlišit.

V současné době už se s novou barevnou variantou můžeme setkat i na českém trhu. Cenovka je nastavena na 14 990 Kč za verzi s 8 GB RAM a 128GB interním úložištěm. Uvidíme, zda bude v této barvě k dispozici i vyšší verze s 12 GB RAM a 256GB úložištěm. Rozhodně bychom se nezlobili.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky