yoga-book-9i-06 landscape and portrait mode optimized

CES 2023: Yoga Book 9i – notebook se dvěma obrazovkami

5. 1. 2023 | 0

Je tady událost, na kterou mnozí z nás čekají. Ano, řeč je o každoročním veletrhu spotřební elektroniky CES pořádaném v Las Vegas. Na tomto veletrhu největší technologičtí giganti představují své novinky. Co si pro nás pro letošní rok přichystalo Lenovo?

Yoga Book 9i se dvěma obrazovkami

Na první verze Yoga Booku si určitě vzpomenete. Bylo to konvertibilní zařízení, které kombinovalo klasický displej a E-ink. Yoga Book 9i je však o úroveň výš, nabízí dvě OLED obrazovky s rozlišením 2,8K s funkcemi navrženými pro vytváření digitálního obsahu. Obsahuje nejnovější procesory Intel Core, je postavený na platformě Intel Evo a softwarově přizpůsobený pro práci na dvou obrazovkách. Můžete si tak klidně otevřít na jednu obrazovku video a na druhé si dělat zápisky – součástí je totiž i klasická Bluetooth klávesnice. Mimo to v balení najdete stojan pro pohodlné postavení zařízení, nebo stylus, se kterým jdou zapisovat poznámky, kreslit a malovat.

Lenovo Yoga Book 9i First Look | Open the Book of Limitless Possibilities

The world’s first full size dual screen OLED laptop. Experience a new chapter on what a multimode+ laptop can be.

Lenovo Yoga Book 9i Sizzle Video | The Book of Limitless Possibilities Lenovo

‚The Book of Limitless Possibilities‘ on the Yoga Book. The world’s first full-sized OLED dual screen laptop! Learn more at https://lnv.gy/3VaVwGk

All in One počítač Yoga AIO 9i

Popravdě, všechny All-in-One počítače už mi přišly více méně nudné. Zásadně to ale mění Yoga AIO 9i, který nabízí opravdu originální neokoukaný design. Je nabitý procesory až Intel Core i9 13. generace, ve výbavě mu nebude chybět ani dedikovaná grafika Nvidia a hlavním lákadlem tady bude i 31,5″ displej s rozlišením 4K a 100% pokrytím sRGB gamutu. Díky elegantně řešenému pantu je možné jej naklánět do požadovaného úhlu, takže si jej můžete přizpůsobit.

Lenovo Tab Extreme

Tablety už nejsou jen ořezávátka s malým výkonem. Svědčí o tom tenhle 14,5″ tablet s označením Lenovo Tab Extreme. Má 3K OLED displej s DCI-P3 gamutem, 120Hz obnovovací frekvencí, osm výkonných reproduktorů JBL a osmijádrové APU MediaTek Dimensity 9000. Celodenní výdrž je samozřejmostí, stejně jako podpora aktivního stylusu. Benefitem je magneticky připevnitelný stojan s dedikovanou klávesnicí.

Lenovo Tab Extreme

Lenovo Tab Extreme

Nová generace notebooků Yoga

Světlo světa spatřily také notebooky Yoga. Ty jsou výkonnější, mají lepší displeje a jsou k dispozici v nových barvách. Novinkou je řada Yoga Slim 6i, tedy model s klasickou notebookovou konstrukcí. Má 14″ OLED displej, je celokovový, extrémně tenký a lehoučký. K omlazení došlo také u modelů Yoga 9i s nejnovějšími procesory Intel a Yoga 6 s procesory AMD a vylepšenou baterií.

 

  • Yoga Book 9i (13”, 8) bude na našem trhu dostupný od července 2023 s cenou od 53 999 Kč včetně DPH.
  • Yoga AIO 9i (32”, 8) bude na našem trhu dostupný od května 2023, cena zatím nebyla stanovena.
  • Lenovo Tab Extreme bude na našem trhu dostupný od května 2023, cena zatím nebyla stanovena.
  • Yoga Slim 6i (14”, 8), v USA známý jako Lenovo Slim 7 (14”, 8) bude na našem trhu dostupný od dubna 2023 s cenou od 23 999 Kč včetně DPH.
  • Vylepšený Yoga 9i (14”, 8) bude na našem trhu dostupný od ledna 2023 s cenou od 49 999 Kč včetně DPH.
  • Vylepšený Yoga 6 (13”, 8) bude na našem trhu dostupný od března 2023 s cenou od 23 999 Kč včetně DPH.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky