lenovo-campaign-thinkreality-vrx-blade-6-use-cases

Lenovo Tech World 2022: ThinkReality VRX

27. 10. 2022 | 0

V souvislosti se zaměřením na metaverse nám Lenovo prezentovalo také již v září představenou ThinkReality VRX, která se zaměřuje na podnikový sektor.

ThinkReality VRX v sobě kombinuje jak virtuální realitu, tak realitu rozšířenou. A právě v této kombinaci, tedy ve smíšené realitě, je dle Lenova budoucnost.

Zařízení je schopné pracovat jak samostatně, tak ve spojení s počítačem a nabízí 6 stupňů volnosti (6DoF). Pro lepší vyvážení hmotnosti se Lenovo rozhodlo pro umístění baterie o kapacitě 6900 mAh do zadní části headsetu. ThinkReality VRX využívá palačinkové čočky, kdy rozlišení na oko je 2 280 × 2 280 pixelů. V případě obnovovací frekvence je k dispozici buď 70, anebo 90 Hz.

Lenovo ThinkReality VRX

Headset je poháněn Snapdragonem XR2+ 1. generace, který je doplněn o 12 GB RAM paměti a 128 GB interního úložiště. Jako operační systém zvolila společnost Android 12.

Pro vybrané partnery bude ThinkReality VRX do konce tohoto roku. Celosvětově pak má být dostupná od roku 2023 na vybraných trzích. Cenu zatím výrobce neoznámil.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky