Lenovo Legion Apex Legends hero

Lenovo Legion partnerem Apex Legends Global Series

25. 11. 2021 | 0

Lenovo v říjnu oznámilo, že rozšiřuje spolupráci s herní soutěží Apex Legends Global Series – společnost bude exkluzivním hardwarovým partnerem soutěže. To znamená, že veškeré počítače a monitory, které budou pro soutěž použity, budou značky Lenovo Legion.

14. října 2021 oznámilo Lenovo spolu s Electronic Arts a Respawn Entertainment, že herní počítače a monitory, na kterých běží mezinárodní esportová soutěž Apex Legends Global Series, budou i nadálě Lenovo Legion.

Lenovo má v nabídce vysoce výkonná zařízení nejen pro běžné, ale také kompetitivní hraní na nejvyšší úrovni. Soutěži Apex Legends Global Series poskytne Lenovo na 400 herních počítačů Lenovo Legion včetně herních monitorů stejné značky.

„Popularita esportů rapidně roste, díky čím dál snadnější přístupnosti láká čím dál více hráčů, kteří zakládají soutěžní týmy. Celosvětová fanouškovská základna čítá přes 474 milionů diváků. Díky tak vysoké sledovanosti jsou esporty kulturním fenoménem, který nezná hranic,“ dodala Emily Ketchen, CMO a Vice Prezidentka Lenovo IGD.

Kromě propagace značky přináší Lenovu tato spolupráce unikátní zpětnou vazbu od elitních hráčů, kterou společnost plánuje sbírat a spolu s dalšími podněty od influencerů a herní komunity Lenovo Legion ji předá vývojářům, kteří je využijí pro vylepšení další generace zařízení.

Herní šampionát Apex Legends Global Series, zvláště hlavní klání Majors, využije služeb stolních počítačů Lenovo Legion T730 a herních monitorů Lenovo Legion Y25g-30.

Stolní počítač Lenovo Legion T730 (tower) je napěchovaný výkonem. Vděčí za něj přetaktovaným procesorům Intel Core i7 a grafickým kartám nVIDIA GeForce RTX 2070, které optimálně chladí technologie Lenovo Coldfront 2.0 s vodním chlazením. IPS herní monitor Lenovo Legion Y52g-30 disponuje téměř nulovou odezvou, 360Hz obnovovací frekvencí, podporuje technologie nVIDIA G-SYNC a nVIDIA Reflex, díky čemuž odstraní tearing a rozmazaný obraz.

Sezóna začala 16. října a bude pokračovat až do finále v červenci 2022.

Zdroj: Lenovo

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky