hurricanes-lenovo

Lenovo v NHL: na helmách Carolina Hurricanes

29. 9. 2021 | 0

Don Waddell, prezident a generální manažer týmu Carolina Hurricanes z prestižní zámořské hokejové ligy NHL, v pátek oznámil, že Lenovo se stane oficiálním partnerem hurikánů a jeho logo se objeví na helmách hráčů.

„Těší nás, že jsme uzavřeli partnerství se společností Lenovo, která si získala respekt díky svým odvážným inovacím a vůdcovství v technologickém průmyslu,“ řekl Waddell.

Štítek s logem Lenovo bude na obou stranách helem hráčů týmu, a to jak klasických červených, černých a bílých, tak na historické zelené přilbě inspirované týmem Whalers.

Toto oznámení jen rozšiřuje již tak dlouhou spolupráci mezi Lenovem a Hurricanes, kdy Lenovo spolu s Hurricanes vyhlašují v každém utkání „hrdinu zápasu“ za přínos a práci pro místní komunitu; ten dostane jako odměnu notebook.

„Partnerství Lenova a Caroliny Hurricanes přesahuje ledovou plochu, v sezóně 2021-2022 bude logo Lenovo zdobit týmové helmy,“ řekl Vlad Rozanovich, prezident Lenovo Severní Amerika. „Skrze spolupráci jsme řadu let podporovali neziskové organizace Triangle a jsme hrdí na to, že Lenovo nyní vyhlašuje ‚hrdinu zápasu‘ na domácích utkáních Hurricanes.“

První zápas s logem Lenovo na helmách se uskutečnil včera, v úterý 28. září 2021, kdy se v předsezóně Hurricanes utkali s Tampou Bay.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky