03 Lenovo Go USB C Laptop Power Bank Charging Mobile Laptop-600x450-1

Nová Lenovo Go power banka pro notebooky a další zařízení

12. 8. 2021 | 0

Lenovo v rámci své řady příslušenství „Lenovo Go“, která se zaměřuje na uživatele s vícero zařízeními a chtějí pro ně použít jednotné příslušenství, uvedlo na trh novou power banku Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank (20000 mAh). Ta nabízí kapacitu, výkon a připojení pro nabíjení mobilních telefonů, tabletů, nositelné elektroniky, ale také notebooků!

Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank (20000 mAh)

Nová power banka od Lenova má střídmý design zaobleného kvádru, k dispozici je v šedé, ale také černé barvě s lehkým kovovým nádechem a červenými detaily.

Rozměry power banky nejsou příliš odlišné od většího smartphonu, konkrétně 170 × 72 × 23 mm, jen hmotnost je poněkud vyšší, a sice 390 gramů.

Power banka nabízí vestavěnou 4článkovou 20 000mAh Li-Pol baterii s výkonem 74 Wh. Dobijete ji USB-C kabelem 100 Watty během 3 hodin. Vedle dvou konektorů (jedno USB-C a jedno USB-A) se můžete spolehnout i na vestavěný, neoddělitelný, v boku uschovaný 40cm USB-C kabel – power banka je tedy vždy připravena nabít jakékoliv USB-C zařízení.

USB-A port nabízí až 18W nabíjecí výkon, USB-C porty pak až 65 W. Díky tomu power banka nabije pohodlně i kancelářské notebooky, které nepotřebují příliš vysoký nabíjecí výkon. Je schopna nabít i výkonné notebooky, ale zde bude vhodné nabíjet za vypnutého stavu.

Lenovo dále slibuje, že díky funkci „pass through“ dokáže power banka nabíjet dvě připojená zařízení, i když je ona právě nabíjena. Takže de facto můžete nabíjet power banku spolu se všemi zařízeními, která jsou do ní připojena, najednou.

Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank ( 20000 mAh ) Product Tour

The Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank is a portable power source with a whopping 20,000 mAh capacity. That’s enough to charge your laptop at least once and y…

Samozřejmostí je tlačítko pro aktivaci power banky a diodový ukazatel stavu jejího nabití. Hezkým doplňkem je pak červený „štítek“ Lenovo na vestavěném USB-C kabelu, za nějž se kabel vytahuje.

Na českém trhu je power banka aktuálně zalistovaná u několika prodejců za necelých 2 500 Kč, což je velmi zajímavá cena. Velmi rádi power banku otestujeme!

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky