Lenovo Legion Slim (první pohled)

29. 5. 2021 | 0

Dnešní velmi populární kategorií jsou takzvané herní notebooky. Je Lenovo Legion Slim „herní“ jen v řeči marketingu, nebo se něm dá doopravdy hrát? A co onen přídomek slim?

Zpracování

Jako nespornou výhodu notebooků Legion vidím to, že na první pohled do světa nekřičí, že jsou to herní stroje. Obyčejná stříbrná barva, střídmý design, elegantní linie a decentní svítící prvek v logu je věc, která by neměla většinu lidí nijak urážet. Bonus je numerická klávesnice: že by se počítalo s tím, že bude uživatel kromě hraní i pracovat? Tomu že ano napovídá i velmi příjemná klávesnice, na první pohled sice atypické rozložení, ale jinak ji zatím hodnotím kladně. Trochu škoda drnčícího touchpadu.

Když se na notebook Lenovo Legion Slim chvilku dívám, je tu věc, co se mi hned tak rtochu nezdá. 2× USB 3.0 vzadu, 2× USB-C v pravo, vlevo kombinovaný 3,5mm jack a čtečka SD karet. A to je všechno? Jak by pravil klasik: „A není to málo, Antone Pavloviči?“ Za mě tedy ano. Žádné HDMI? DisplayPort nebo alespoň jeho zmenšená verze?

Pohled dovnitř

Máme za sebou pohled na schránku, teď se podiváme, co je uvnitř. No, na první dobrou působí jako slušný stroj. Procesor Intel Core i9-10980HK (8 jader / 16 vláken) tepající na základní frekvenci 2,4 GHz s turbem až k 5,3 GHz, působivé, že ano? No, uvidíme reálně v recenzi. Spolu s 32 GB RAM to je celkem slušný základ. O zobrazení se stará NVIDIA GeForce RTX 2060 MaxQ a 4K displej s 60 Hz. U herního notebooku 4K a 60Hz, troufnu si tvrdit, že by tady většina lidí radši viděla FullHD s 144Hz…  Barvy jsou na první pohled lehce přepálené a podsvícení naprosto dostatečné, více však v recenzi.

Co bude v recenzi?

Podíváme se jak daný notebook zvládne nějaké ty hry, namátkou Call of Duty WarZone, Red Dead Redemption 2 a nějaké ty syntetické testy. Pokud by vás zajímalo cokoliv konkrétního, pište do komentářů.

 

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky