Still1212 00008

Lenovo v ČR představilo nové herní počítače Legion

3. 8. 2018 | 0

Nová zařízení rodiny Lenovo Legion jsou u nás nyní oficiálně a chystají se na český trh. Notebooky, desktopy, příslušenství.

V úterý 31. července 2018 proběhla na pražském stadionu Eden akce, kde zástupci českého zastoupení firmy Lenovo představili nové herní notebooky a desktopy řady Lenovo Legion. Setkání se uskutečnilo ve VIP salónku známého stadionu sešívaných za přítomnosti novinářů českých a slovenských IT webů. Nová zařízení mají nadále posílit pozici výrobce v tomto zajímavém segmentu trhu.

  • Lenovo Legion Y530 je dostupný herní notebook, který je díky menším rozměrům vhodný na častější přenášení.
  • Lenovo Legion Y730 se od Y530 odlišuje především obrazovkou s větší úhlopříčkou a bude k dispozici i s výkonnějším hardwarem.
  • Lenovo Legion T530 je herní desktop v klasickém uspořádání typu tower.
  • Lenovo Legion C530 je menší desktopová varianta, vhodnější na návštěvy LAN party.

V doprovodném programu byla možnost zasoutěžit si v závodní hře FIA WRC 6 a změřit své síly s Michalem Blažkem, jezdcem týmu Lenovo Legion v šampionátu VirtualGP. Jeho čas samozřejmě nikdo z přítomných nepřekonal. Zájemci také mohli využít příležitost prohlídky stadionu sešívaných do míst, kam se fanoušci během normálního provozu nedostanou. Kdo by si nechtěl také sednout tam, kde obvykle sedává komentátor?

Těšíte se na nová zařízení Lenovo Legion? Alespoň některá si blíže představíme i na našem našem blogu. Která novinka vás zajímá nejvíce?

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky