Vymyslete nový doplněk Moto Mods™ pro smartphone Motorola Moto Z™

23. 5. 2017 | 0

Společnost Motorola Mobility, patřící společnosti Lenovo, spolupracuje se společností VivaTech a poskytuje začínajícím firmám šanci rozvinout své představy a vybudovat Moto Mods™ s funkcemi, které tu pro smartphony ještě nikdy nebyly. Představte si Moto Mods jako obchod nikoliv s aplikacemi ale s hardware.

Nezáleží na tom, jestli jste jedna osoba na začátku kariéry nebo zkušená vývojová firma. Společnosti Motorola a VivaTech chtějí slyšet vaše představy o nové definici toho, co může smartphone dokázat. Pomocí vývojové sady Moto Mods mohou vývojáři vzít hardware z libovolného telefonu Moto Z a dát mu zcela novou funkci – od infračervené kamery až po herní ovladač. Moto Mods může být téměř vše, o čem sníte: tiskárna, robotická hračka, měřič krevního tlaku… Jako součást přeměny smartphonu máte příležitost změnit definici toho, co Moto Z dokáže.

Pošlete svůj nápad vyplněním této výzvy do 25. května 2017 na těchto stránkách. Začněte kliknutím na ikonku Participate.

Kandidáty pro VivaTech budou vybráni do 5. června. Porota VivaTech pak rozhodne o 5 nejlepších nápadech. Každý z vybraných kandidátů pak obdrží Moto Z a vývojovou sadu Moto Mods s úkolem vytvořit funkční prototyp a kampaň IndieGogo do 31. srpna 2017. Kandidáti, kteří mají vytvořenou kampaň IndieGogo a předložili svůj pracovní prototyp, budou pozváni na finální setkání koncem září. Konečný vítěz (1 vítězný tým, až 2 osoby) bude pozván do ústředí společnosti Motorola Mobility v Chicagu, představí nový Moto Mod, setká se s různými vedoucími a vývojovými týmy a bude mít šanci vstoupit do celosvětového vývojářského  programu.

Tak proč nezkusit své štěstí, třeba vyhraje někdo z vás.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky