Legie přichází – představení notebooků řady Legion

16. 3. 2017 | 0

V dnešním článku se v rychlosti podíváme na to, jak probíhalo představení nové řady notebooků Lenovo, konkrétně řady Legion, která má dlouhý rodokmen. Představení proběhlo v ryze herním duchu.

Lenovo Legion

Nejsou jenom notebooky, jedná se o celou řadu vybavení pro hráče. Od klávesnic, přes myšky, sluchátka až po to nejdůležitější – notebooky. Představení probíhalo v příjemné atmosféře malého sálu. Prezentací prováděl Pavel Janich spolu s Ondřejem Bradáčem. Hlavním tématem byly samozřejmě notebooky. První z nich, Legion Y520, se dodává na náš trh v mnoha konfiguracích, takže si vybere opravdu každý. Dostupný je v cenové relaci od 24 do 29 tisíc Kč. Jedním z milých překvapení byla možnost zahrát si na tomto zařízení i s herním příslušenstvím hru Watch Dogs 2 na vysoké detaily bez jediného záseku.  Jako třešnička na dortu byla soutěž v simulátoru F1, který běžel na jednom z vystavených Legion Y520. Hlavní cenou bylo příslušenství dle vlastního výběru :)

Také dražší a výkonnější model Legion 720, který se liší hlavně osazenou grafickou kartou (GTX 1060) a lépe vyhotoveným chlazením s kovovými větráčky a subwooferem – pro hry je potřeba i pořádný zvuk :). Tento model bude začínat na 38 tisících Kč.

Oba modely budou mít i7-7700HQ, levnější Y520 bude možno zakoupit i s i5-7300HQ. Nesmí pochopitelně scházet SSD, konkrétně do rozhraní m.2 a až do velikosti 1TB spolu s klasickým 2,5″ HDD. Displeje jsou všechny IPS FHD u Y720 bude možnost monitoru s UHD rozlišením.

A to nejdůležitější u herního notebooku je samozřejmě grafická karta, konkrétně modely GTX 1050, 1050TI, 1060 a časem přibudou i modely s grafickými kartami od AMD, řady RX 5xx.

Protože se Lenovo snaží naslouchat hráčům a ne jenom diktovat, co je dobré a co ne, přichází i klávesnice, myšky a sluchátka upravené přímo dle požadavků a připomínek hráčů. Lenovo nejen naslouchá hráčům, ale i pro ně organizuje turnaj ve hře CS:GO.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky