Retro ThinkPad průzkum 4: různé

31. 7. 2015 | 0

Minulý týden jsme spustili třetí ze série průzkumů vztahujících se ke konceptu „Retro ThinkPad“. Účast je den ode dne vyšší. Více než 9 000 lidí se zúčastnilo prvního průzkumu a následující dva se těšily obdobné účasti. Lidé se stále účastní všech průzkumů, které jsme otevřeli, což je skutečně úžasné. Náš plán je nechat je otevřené i nadále, abychom nasbírali co nejvíce informací. Budeme rádi, pokud se bude účast stále zvyšovat! Průzkum 1 najdete zde, průzkum 2 zde a průzkum 3 zde, pokud jste se ještě nezúčastnili.

Dnes se podíváme na klíčová zjištění z průzkumu 3, která s vámi mohu sdílet. Vysokovýkonný procesor se těší velké přízni, ovšem rozchází se názory na to, zda má být dvou-, nebo čtyřjádrový. Náš produktově marketingový tým bude muset tento oříšek rozlousknout. Velmi nízké preference má mechanický HDD, lví podíl preferencí zde patří výkonným SSD diskům. Upřímně nejsem překvapen. Volba konektorů je náročným tématem s mnoha možnostmi, které je třeba rozklíčovat. USB je na první příčce se čtečkou SD karet, která se umístila výše, než jsme čekali. Část tabulky nejlepších 5 portů najdete níže.

Zajímavá a užitečná data ohledně výběru portů.

Zajímavá a užitečná data ohledně výběru portů.

Zpětná vazba ohledně optické mechaniky a zřejmá repríza UltraBay je také zajímavé téma. Převážná většina nevyžaduje žádnou z těchto funkcí. Přestože já jsem funkce UltraBay plně využíval, její užitečnost je asi už pasé. Níže tabulka o preferencích optické mechaniky a UltraBay.

Preference jsou u této otázky jasné.

Preference jsou u této otázky jasné.

Dnes spouštíme průzkum 4. Jeho zaměření je mnohem složitější jasně definovat nebo jasně zařadit. Proto jsem jej nazval „různé“. Očekávejte otázky cílené na operační systém, baterie, čepičky TrackPointu (sliboval jsem, že se na ně zeptám), design loga a další. Už se nemůžu dočkat zpětné vazby na logo. Vytvořil jsem další alternativy, které můžete v průzkumu zvážit. Tato otázka jistě vyvolá bouřlivou debatu.

Průzkumu 4 se můžete zúčastnit kliknutím zde. Příští týden vydám rekapitulaci výsledků a dám vědět, jak je na tom projekt jako takový. Ještě jednou díky za vášeň a čas, které věnujete naší snaze. Nasloucháme vám!

David Hill

Pozn.: Pokud máte potíže dostat se na průzkum výše, klikněte zde.

Kdo je David Hill? David Hill je již po téměř dvě dekády hlavním designerem ThinkPadů, v současnosti zastává oficiálně pozici viceprezidenta korporátní identity a designu Lenovo. Více o Davidovi na jeho webu.

Přeloženo, zdroj: Lenovo Blog

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky