Android roku 2014: umístily se i produkty Lenovo!

5. 12. 2014 | 0

Anketa „Android roku 2014“ již má ve všech kategoriích své vítěze, a tak se zpětně podíváme, jak si Lenovo a jeho produkty vedly…

Hlasování v jednotlivých kategoriích bylo ukončeno 30. 11. 2014 a pokud jste měli štěstí, mohli jste i něco vyhrát. Toto není první rok, co se anketa koná, již má něco za sebou.

Mnozí z vás se jistě ptají, co je to “Android roku 2014″ a čeho chce dosáhnout. Je to anketa, která si klade za cíl zpřehlednit velké množství Android zařízení na českém trhu a vybrat z nich jen ta nejlepší. Do ankety se může zapojit opravdu kdokoli, a to tak, že dá hlas jednomu ze svých favoritů v dané kategorii.

Nejlepší zařízení získají certifikát “Android roku 2014“, pod kterým jej najdete v obchodech a na internetu, což vám výrazně usnadní výběr toho nejlepšího telefonu nebo tabletu.

A teď k Lenovu – kde a jak se vlastně umístilo?

  1. Lenovo si zaslouží pochvalu jistě za to, že se umístilo na 1. místě v kategorii „Android tablet“ se svým produktem Lenovo Yoga Tablet 2. Odnáší si tedy „zlato“.
  2. Poslední kategorií, kde se Lenovo umístilo, zde na 2. „stříbrném“ místě, je kategorie „Android inovace“, díky svému produktu Lenovo Yoga Tablet 2 Pro.

Jak jde vidět, Lenovo se dostává do širokého podvědomí i v řadách Android zařízení, nemusí proto trvat dlouho a třeba se v dalším ročníku soutěže dočkáme toho, že Lenovo obdrží nějakou příčku i v kategoriích, kde se jedná především o smartphony.

22660-Everything_You_Need_to_Know_About_Rooting_Image5

Zdroj: Android roku

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky