Lenovo se zaměřilo i na menší business – nabídne 3 nová desktopová PC

24. 8. 2014 | 0

Lenovo se chce pořádně opřít i do malého a středního businessu, a tak přináší firmám možnost, jak za dobré peníze získat skutečnou kvalitu. Především budou tedy nové desktopy mířeny na firmy s nízkým rozpočtem. Všechny 3 verze budou disponovat takovými věcmi, které firmy nejednou ocení, ale hlavně, které nenajdou v podobné cenové kategorii u konkurence. Pro firmy se tedy mohou zdát jako ideální a mimořádně cenově dostupné.

 Podle tiskové zprávy budou všechny 3 systémy poskytovat Smart USB Protection, která poskytuje IT manažerům schopnost kontrolovat počítačové USB porty. Dá se předpokládat, že IT oddělení budou porty “zamykat”, aby si uživatelé nemohli připojit svá přenosná zařízení a aby tak ochránily citlivé informace před zneužitím. Všechny 3 systémy budou také plně vybaveny hybridními disky, které kombinují rychlosti SSD a prostor pro data, který najdeme u HDD.

ThinkCentre E63z

e63z_touch_hero_02-100375208-large2

E63z je AIO PC, které je oceněno na $479. Má 19.5” panel s HD+ rozlišením. Je dostupná také varianta s dotykovou vrstvou, která bude za menší příplatek. Další podrobnější informace zatím bohužel nejsou známy, Lenovo též oznámilo, že později tohoto roku budou dostupné modely s i3 procesory, tudíž nynější varianta určitě obsahuje slabší modely od Intelu.

ThinkCentre M53

m53_hero_06-100375209-medium2

M53 model je levnější variantou k dražší sestřenici M93p. Nový model nabízí volitelnou klávesnici, která může PC spustit bez jakékoli potřeby dotyku PC. To může být velmi užitečné. Lenovo s tímto systémem zdarma nabídne také cloud-based management. Lenovo svoji M53 ocenilo na $439, ale podobně jako u E63z, ani zde nemáme podrobnější informace o HW počítače.

ThinkCentre M79

m79_family_01-100375210-large2

M79 bude poháněna některým procesorem z rodiny AMD, přesněji řady A. Tento systém bude mít, jako i zbylé, Smart USB Protection, ale navíc bude nabízet TPM (Trusted Platform Module) 1.2 pro ochranu údajů, a DASH (Desktop and Mobile Architecture for System Hardware) 1.1 pro vzdálenou správu (DASH je podobná technologie jako Intel vPro). Základní cena bude činit $449. Systém bude dostupný ve verzi jak tower, tak i v menších provedeních.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky