Lenovo Blog CZ a Křišťálová lupa 2014

22. 8. 2014 | 0

Přestože nám to bylo již několikrát nabízeno, letos poprvé jsme se rozhodli zařadit Lenovo Blog CZ do nominací na Křišťálovou lupu 2014, každoroční ocenění českých internetových projektů různých kategorií a zaměření. Myslíte si, že si lupu zasloužíme? Podpořte nás!

Anketa Křišťálová Lupa 2014 – Cena českého Internetu oceňuje nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby českého Internetu za rok 2014. Devátý ročník nejvýznamnější internetové ankety pořádá server o českém Internetu Lupa.cz.

Vedle ankety bude uspořádán také 9. ročník odborné konference Czech Internet Forum 2014, mapující aktuální stav českého Internetu z mnoha úhlů pohledu. Své názory zde přednesou odborníci z prostředí internetového marketingu a médií, e-komerce a telekomunikací.

Anketa i odborná konference navážou na své velmi úspěšné předchozí ročníky.

Obecně se dá říci, že Křišťálová lupa je každoroční prestižní ocenění, o kterém rozhodují sami uživatelé českého internetu tím, že nominují své oblíbené weby v daných kategoriích. Ačkoliv jsme nikdy dříve na lupu nepomýšleli, řekli jsme si, že to letos zkusíme a budeme velice rádi, pokud nás podpoříte.

Pokud se vám líbí Lenovo Blog CZ a chcete jej podpořit, vyplňte, prosím, www.lenovoblog.cz v sekci “Zájmové weby”. Za každý hlas děkujeme!

Související příspěvky