Aplikace Oscar, aneb jak pomoci seniorům

12. 4. 2014 | 0

Aplikace Oscar pomůže seniorům

Oscar je nově vytvořená aplikace, která se vám snadno přizpůsobí. Díky této aplikaci mohou členové rodiny zůstávat svým rodičům či prarodičům neustále na blízku. Od dubna 2014 bude tato jednoduchá a intuitivní aplikace k dispozici ke stažení v obchodu Google Play a iTunes.

 

Jedním z tabletů, který je ideální pro využití aplikace Oscar pro seniory, je Yoga tablet s praktickou rukojetí ve tvaru válce. Tento tablet totiž v mnohém splňuje nároky seniorů.

 

„Yoga tablet se velmi snadno ovládá, takže si s ním určitě poradí i uživatelé, kteří technologie příliš často nevyužívají. Dá se jednoduše zapnout, jelikož má velké startovací tlačítko, a navíc disponuje stojanem, který zajišťuje pohodlné video hovory s rodinou či přáteli,“ uvádí Lucie Orlovská, marketingová manažerka společnosti Lenovo ČR.

 

Oscar bude dostupný jak pro nové, tak i stávající tablety. Díky své jednoduchosti odstraňuje některé bariéry pro starší uživatele. Je zde také možnost propojit Oscara s aplikacemi a/nebo produkty třetích stran (monitorovací senzory, zdravotní aplikace,…).

 

clip_image004

 

Jakmile bude možné aplikaci stáhnout, určitě ji vyzkoušíme na Yoga Tabletu a podělíme se s vámi o dojmy.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky