ThinkVision LT2934z získal prestižního “Design Oscara”

9. 3. 2014 | 0

clip_image002

Lenovo jen před několika málo dny obdrželo několik prestižních ohodnocení v oblasti produktového designu. Kdo všechno ocenění získal?

 

Výher není málo…

Lenovo letos získalo celkově rekordních 8 designových ocenění od 2014 International Forum (iF), včetně zlatého ocenění pro svůj nový monitor ThinkVision LT2934z. Dalšími výherci byly například Lenovo ThinkPad X1 Carbon nové generace, tablet ThinkPad 8 a tablet Yoga 8, dále AIO PC ThinkCentre E93z, smartphone Lenovo K900 a v neposlední řadě “desktopový PC” Lenovo Horizon.

 

Vůbec poprvé Lenovo dokázalo získat ocenění i v oblasti softwaru, čímž si zasloužilo Communication Design Award za své Aura prostředí v počítači Horizon.

 

Ve své 61-leté historii iF rozdala ocenění více jak 4600 produktům a ty nejlepší z nejlepších si mohou odnést nejprestižnější výhru – "Design Oscara”.

 

Letošní řada 49 porotců pochválila Lenovo za jeho průkopnickou a inovativní vizi.

 

“Vybrali jsme tento monitor hlavně díky skvělému použití širokého záběru, tvořící jednu velkou dramatickou obrazovku.”

 

Panel taky zdůraznil typický Think “jazyk”, kterým se profesionální zařízení u Lenova řídí a individualitu daného zařízení.

 

clip_image004

 

Díky 29 palcům, poměrem stran 21:9 a AH-IPS panelu s LED podsvícením nabízí panel o 33 % větší zobrazovací plochu než tradiční obrazovky s poměrem stran 16:9, díky tomu ThinkVision LT2934z přináší skutečný filmový zážitek. To také zahrnuje FHD webkameru, duální mikrofon a reproduktory pro výjimečné videohovory a schopnost Picture-in-Picture umožňuje pohodlnou práci s více okny nebo aplikacemi najednou.

 

“Design výrobků se začíná stávat velmi klíčovou ingrediencí v současné PC Plus éře, jak se spotřebitelské představy o technologiích liší. Chceme, aby náš design oslovil i nové publikum, nejen IT sektor,” říká David Hill, viceprezident Think Designu a User Experience.

 

Lenovo má svá designová centra všude po světě, čítající přes 120 designérů zaměřených na rozvoj designu a uživatelských zkušeností. K dnešnímu dni tento rozmanitý tým získal více, než 100 ocenění za jeho inovativní design.

 

Jak se líbí nový design zařízení Vám? Jste spíše konzervativní a zůstáváte u klasiky, nebo dáváte přednost novějšímu čistšímu vzhledu?

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky