Ashton Kutcher a Lenovo brousí na nové telefony

8. 3. 2014 | 0

Ashton Kutcher a nové mobily Lenovo

Když poprvé Lenovo dosadilo Ashtona Kutchera do pozice “tech engineer”, aby pomohl s návrhem Yoga tabletu, tak si mnozí mysleli, že po skončení se po něm slehne zem, pravda je však úplně jiná!

Nové telefony na obzoru

Herec a technologický nadšenec Ashton, který si nedávno zahrál významnou roli Steva Jobse ve filmu jOBS, bude mít nově významný podíl na vývoji nové speciální řady telefonů pro společnost Lenovo (zřejmě tedy ne pro Motorolu). Jak se tedy zdá, není pro Lenovo Kutcher jen marketingovým lákadlem.

Než se stal hercem a modelem, studoval Kutcher biochemické inženýrství na University of Iowa. Kutcher byl (a pořád je) i významným investorem v několika technologických startupech (jmenovitě např. Uber a Foursquare).

“Vím, že na jednu stranu se to zdá kýčovité, ale je to skutečnost,” prohlásil David Roman, marketingový ředitel společnosti Lenovo. “Nevidí se pouze jako inženýr, on jím skutečně je. Pokud vidí problém, chce jej vyřešit.”

Lenovo moc o připravovaných telefonech neprozradilo, to nasvědčuje zřejmě tomu, že vývoj je teprve v rané fázi. Nabízí se tedy ale otázka (jak jsem zmínil v úvodu), jestli budou telefony uvedeny pod značkou Lenova či Motoroly. Oficiálního vyjádření bychom se měli dočkat někdy během letošního roku, snad se tedy dovíme potřebné detaily co nejdříve!

clip_image004

Jak vidíte spojení celebrit a technologických firem Vy? Vedou tato spojení k úspěchu produktů nebo je to spíše marketingový trik? Své dojmy nám můžete sdělit do komentářů pod článkem nebo na Facebooku.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky