Unikly parametry a obrázky chystaného TOP modelu Vibe Z3 Pro

3. 2. 2015 | 2

U ostatních výrobců se vlajkové lodě odhalují s předstihem celkem často, vypadá to, že se to (nechtěně?) povedlo i Lenovu. Na internet dnes unikly skoro kompletní HW parametry i nějaký ten obrázek pro představu. Telefon by měl být nejspíše odhalen na veletrhu MWC v Barceloně, který se bude konat zanedlouho.

Lenovo Vibe Z3 Pro, jak už z názvu vyplývá, bude nástupcem aktuálního modelu Vibe Z2 Pro, který se u nás těší oblibě.

Telefon bude nejspíše znovu sázet na kovové provedení. Často vytýkanou chybou u Vibe Z2 Pro bylo to, že je to už strašné pádlo, to chce zřejmě Lenovo změnit, a nový Vibe Z3 Pro by se měl pohybovat kolem hranice max. 5,5″. Přední strana je kompletně černá, takže tam toho bohužel moc nepoznáme. Co se týká zadní strany, táhne se po okraji kovový lem, který vypadá poněkud vkusně. Na tomto lemu je také umístěn fotomodul. Zbytek zadní strany vypadá na použití skla, nicméně jsou to zatím pouze domněnky.

Pokud se jedná o specifikace, očekává se, že telefon dojde s novým Snapdragonem 810, který je postaven na 64-bit architektuře, mající 8 jader, kde 4 jsou úsporná a 4 výkonná. Dále by měl telefon disponovat 4GB RAM paměti a 64GB paměti ROM. Jak jsme zmínili dříve, panel by měl mít velikost kolem 5,5″ a rozlišení 2K. Fotomodul by měl oplívat rozlišením 16 MPx, včetně optické stabilizace obrazu, laserovým autofocusem a trojicí LED diodek na přisvětlení. Telefon by měl opět obsahovat i dedikované tlačítko spouště fotoaparátu. Zařízení by mělo obsahovat i tlačítka pro rychlý tichý režim. Telefon by měla pohánět baterie s kapacitou 3400 mAh, která bude samozřejmě uživatelsky nevyměnitelná.

Telefon dojde s již předinstalovaným Androidem 5.0.x Lollipop.

Nové zařízení se, alespoň podle prvních dojmů, celkem povedlo. Nemůžeme se už toho MWC dočkat! A co vy?

Zdroj: GIZMOCHINA

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky