40 000

1. 1. 2015 | 0

Rok 2014 byl pro Lenovo Blog CZ plný změn a novinek. Díky vám se však blogu povedlo dosáhnout nové mety – 40 000 unikátních návštěvníků za měsíc v prosinci.

V posledních dvou letech se nám díky vaší přízni dařilo dosahovat nových „met“ a vyšších příček na pomyslném žebříčku návštěvnosti. Letošní rok jste k nám byli opět štědří, a tak i letos, třetí rok po sobě, dosáhl blog nové mety: v prosinci 2014, konkrétně 27. 12. ráno, (i přes technické problémy a výpadky, kterých jste si jistě všimli) Lenovo Blog CZ překročil 40 000 unikátních návštěvníků v daném měsíci (nebýt zmíněných technických problémů, je velmi pravděpodobné, že bychom se ze 40 000 radovali již v listopadu). Čili v roce 2012, 2013 i 2014 se blogu povedlo zvýšit počet unikátních návštěvníků v měsíci o 10 000.

V posledních dvou letech byl blog ročně zobrazen 850 000krát, navštívilo jej ročně bezmála půl milionu čtenářů (kolem 300 000 unikátních), přičemž přes 60 % z nich jsou návštěvníci noví. Zhruba 75 % návštěvníků blogu pochází z České republiky, bezmála 15 % pak ze Slovenska. Tím, že jsme nasadili nový web optimalizovaný pro mobily a tablety, sledujeme (velmi rádi) výrazný nárůst návštěvníků z mobilních zařízení, který je více než dvojnásobný oproti loňskému roku (a to uvažme, že nový „mobilní“ web byl nasazen až v září).

navstevy-2014

Jednou složkou úspěchu je samozřejmě obsah (který – jak věříme – vnímáte jako kvalitní, ačkoliv se samozřejmě snažíme i v tomto ohledu na blogu pracovat, vydáváme také více článků než dříve). Nicméně tou nejdůležitější složkou je přízeň našich čtenářů, tedy vás. Za tu vám celá redakce Lenovo Blogu CZ upřímně děkuje. Věřte nám, že si vaší přízně vážíme a – ač to nemusí být vždy znát – žene nás kupředu a dává našim snahám a práci smysl. Je o to důležitější, že blog píší jeho autoři v drtivé většině případů jako svou vedlejší aktivitu, velká část spolupracovníků jsou studenti, které technika baví.

Ještě do 4. ledna máte možnost soutěžit s námi ve tvůrčí soutěži o tři smartphony Lenovo v celkové hodnotě přes 22 000 Kč, zúčastnit se mohou jak návštěvníci z Čech, tak ze Slovenska!

A pro připomenutí přidáváme ještě historicky první video PF 2015 Lenovo Blogu CZ:

DĚKUJEME VÁM!

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky