dislike

Co se vám na blogu nelíbí? Čeho chcete víc?

20. 10. 2019 | 5

Blog se vyvíjí a vždy se snaží být lepší, což jinými slovy znamená, aby více vyhovoval vám, čtenářům. A proto vydáváme tento článek, pod kterým se můžete svobodně* vyjádřit a dát nám tak najevo, jakým směrem bychom se měli ubírat. Směle do nás!

Lenovo Blog CZ neexistuje jenom pro nás, kteří ho tvoříme (abychom ze sebe mohli mít lepší pocit a všude chodit a říkat, že jsme autoři; nehledě na to, že jsme ke své tvorbě jednohlasně nekritičtí, posíláme si povzbuzující „memečka“ a každému článku aplaudujeme ve stoje a minimálně jednou týdně se scházíme a vzájemně si plácáme po zádech – plácáme i těm, kteří žádný článek nenapsali, stačí jen, že mají uživatelský účet se statutem „přispěvatel“ nebo vyšší). Ale trochu blog děláme taky pro vás, naše čtenáře. A protože autorské řady blogu historicky stále řídnou, těch jednoznačně povzbudivých pochval ubývá, takže bychom se chtěli také zavděčit vám, aby jich třeba trochu přibylo i od vás.

Ale teď vážně – v diskusi pod tímto článkem máte možnost zcela bez okolků napsat, co se vám na blogu nelíbí a čeho je zde málo (čeho byste chtěli víc). Za každý podnět budeme rádi, budeme se jím zabývat a po vyhodnocení se pokusíme upravit skladbu článků a témat, aby více odpovídala vaší zpětné vazbě.

Děkujeme!

(* Vyjadřujte se, prosím, jen tak svobodně, abyste nezranili naše city.)

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky