Ukázka tří nových barev

Apríl: Lenovo představuje řadu T v různých barevných provedeních

1. 4. 2019 | 2

Notebooky ThinkPad až donedávna používali zejména manažeři, nebo zapálení ajťáci. Drtivá většina uživatelů tak byla mužského pohlaví a to je, jak známo, nenáročné. I proto jsou zařízení nesoucí tuto značku výhradně černé, ve výjimečné situaci pak ve stříbrné barvě.

V posledních letech se však čím dál více dostávají ženy na pozice, kde by to ještě před lety nikdo nečekal. A ženy jsou pravým opakem mužů – jsou náročné a vybíravé. I proto je černá nebo stříbrná barva nedostatečná.  

Notebooky ThinkPad řady T v zcela nových barvách

V minulosti již Lenovo na trh uvedlo modely ThinkPad v červené barvě, nicméně jednalo se pouze o řadu Edge – tedy ty nejzákladnější modely. Ale co když je uživatel náročný?

Na konferenci Lenovo Apríl Summit byla představena nová generace oblíbené řady notebooků ThinkPad T, která bude v prodeji v různých barvách pod označením ThinkPad TX100 RGB, kde X je velikost úhlopříčky displeje.

Již zanedlouho tak budeme moci zakoupit odolný ThinkPad řady v růžové, červené, nebo oranžové barvě. Výjimkou nejsou ani barvy, o kterých se nám mužům ani nesnilo a o kterých ani nevíme, že existují – lososová, skořicová, antracitová, mahagonová, petrolejová apod.

Ukázka tří nových barev

Ukázka tří nových barev

Cena barevných provedení ThinkPad TX100 RGB bude od 41 666 Kč.

Speciální edice v reflexních barvách

A i když se někomu může zdát, že je to až moc, stále jsme teprve na začátku. Často vídáme uživatelé notebooků ThinkPad v místech, kde je potřeba je skvěle vidět. Projektanti na stavbách nebo například stavbyvedoucí na dálnicích doteď mohli být vidět jen díky reflexním vestám. Jenže ženy mají s nošením reflexních vest mnoho problémů – třeba víte o tom, že nelze sehnat boty v barvě, která by jim s vestou ladila?

Tomu je teď konec, ženy na takovýchto pozicích mohou nosit co se jim zachce. Namísto reflexních vest mohou mít ThinkPad v reflexní žluté nebo oranžové barvě – volitelně také se stříbrnými reflexními prvky v rozích.

Reflexní varianty mohou zachránit život, a tak jsou o něco dražší. Investice do nich se však každému zcela určitě vyplatí. Ceny začínají na 51 666 Kč.

Za nejvyšší výbavu si Lenovo nechá pořádně zaplatit

S příchodem nových barevných provedení je také potřeba nějak rozlišit tu nejvyšší možnou konfiguraci. A jelikož v poslední době jsou trendem kovové notebooky, Lenovo se rozhodlo jít stejným směrem. Místo tradičního hliníku však byl použit jiný kov – zlato. To má mnoho výhod. Dokáže mnohem lépe odvádět teplo, jeho barva se nemění a má punc něčeho hodně drahého. Jedinou zanedbatelnou vadou je však jeho hmotnost.

ThinkPad T ve zlaté barvě bude dostupný současně s ostatními barevnými provedeními. Jeho hmotnost bude 21,56 kg a výbava bude činit procesory řady Intel Core i9, 512 GB RAM, 4 TB SSD a 12K displej. Cena této konfigurace bude lidová, pouze 241 543 903 Kč vč. DPH.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky