maxresdefault

Lenovo za vysvědčení 2018

21. 6. 2018 | 0

Máte doma úspěšného školáka, kterému chcete udělat radost za pilnou práci po celý rok? Autoři Lenovo Blogu CZ radí, která zařízení Lenovo by rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti při výběru letošní odměny!

Vojtěch Vymětal

Vojtěch Vymětal

Nadšenec do moderních technologií, blázen do adrenalinových sportů a počítačový maniak.

IdeaPad 320 – dostupný notebook

lenovo-ideapad-320-15ikba

lenovo-ideapad-320-15ikba

Pilným studentům, kteří po celý rok dřeli, bych nepřál nic jiného než některý z našlapaných modelů řady Lenovo Legion. Nicméně letos mě zaujala také řada IdeaPad 320, která je cenově přijatelnější, a tak si myslím, že by byla pro mnohé dobrou volbou. Modely řady IdeaPad 320 lze koupit takřka za pár korun, ale i tak nabídnou velký výkon (některé konfigurace zvládnou i náročnější hry), ale také celkem solidní konstrukci.

Recenze IdeaPad 320 zde.

Moto X4 – stylový smartphone

Ač jsem velký fanda smartphonů Motorola řady G, nyní bych doporučil model Moto X4. Nabídne totiž zajímavý a originální design, který je tvořen zády ze skla. Má skvělý displej, dobrý fotoaparát a na jedno nabití zvládne celý den intenzivního provozu. Když se k tomu přidá ještě i jeho velký výkon, jen těžko se odmítá.

Tab 4 8 Plus – tablet pro celou rodinu

Lenovo Tab 4 8 Plus titulni

Lenovo Tab 4 8 Plus titulni

A jako další doporučení přidám ještě i jeden z tabletů, který mě letos zaujal. Byl jim model Lenovo Tab4 8 Plus. Díky své velké výdrži může konkurovat řadě Yoga, ale podpora víceuživatelského režimu zajistí, že když dítě bude zlobit, nebo donese špatné známky, můžete jej používat sami se svým profilem, ke kterému dítě nemá přístup.


Šimon Hříbek

Šimon Hříbek

Student, zajímající se o techniku a milovník aut

Legion Y720 Tower – dostupná herní mašina

Jako další kousek tady máme herní mašinu pro pravého hráče. S cenovkou do 25 000 Kč nabídne Legion bránu do herního světa díky modernímu procesoru Ryzen 5. Kombinace super rychlého SSD disku a velikého HDD zase zajistí efektivní využití času a zároveň poskytne dostatek místa na hry (a také samozřejmě školní projekty). Grafická karta Radeon RX570 a 8 (nebo 16) GB RAM slibují slušnou porci zábavy nejen na celé prázdniny.

Moto Z2 Play – celkem dostupný a výkonný telefon

Koho by v dnešní době nepotěšil mobilní telefon? Na tuto otázku je odpověď jasná, asi nikoho. Horší ale je nějaký v tom dnešním přeplněném trhu vybrat.

Jestli hledáte telefon, za který se vaše dítě nebude stydět, bude se na něj rádo dívat a nebude vás za rok žádat o nový, tak na vás čeká například Moto Z2 Play. Díky faktu, že se jedná o technicky rok starý telefon, tak jeho cena postupně a nenápadně klesá. Stále se ale jedná o zařízení, které nabízí dostatek prostoru (64 GB) na fotky, aplikace a hry. Za výkon (Snapdragon 626) a fotoaparát (12 MPx) se Motorola taktéž nemusí vůbec stydět. Fotky dělá krásné a hraní her ji jde taky jedna báseň. Navíc nabízí možnost obohatit zařízení o nějaké z dostupných Moto Mods. Mezi mladými uživateli bývají velmi oblíbené přenosné reproduktory. A tak je jeden z nejpovedenějších Moto Modů právě reproduktor od renomované firmy JBL.

Recenze Moto Z2 Play zde.
Recenze Moto Mods zde a zde.

Tomáš Valenta

Tomáš Valenta

Čtenář, nekonečný němčinář-začátečník, fanoušek dopravy, věrný uživatel ThinkPadu. Můžete mě potkat v metru s GameBoyem nebo dobrou knížkou.

Moto G5S Plus – telefon se skvělým poměrem cena/výkon

Moto G5s Plus

Telefon za dobrý známky ve škole byl pro mě vždycky motivací trochu se snažit (tím spíš, že dědit véčko po někom z rodičů mě nelákalo, v čemž se časy dnes trochu změnily). Do trochu rozumnějších rukou bych doporučil zmíněné Lenovo Moto G5S Plus. Dobře vypadá, hezky fotí, hry utáhne, má sluchátkový konektor. Celkovým pojetím na me zapůsobilo jako dobrý poměr ceny a výbavy. Kéž by před lety bylo za stejnou cenu k dostání něco jen trochu adekvátního…


Matěj Gottwald

Matěj Gottwald

Správce a šéfredaktor Lenovo Blogu CZ, Lenovo INsider. Záliba v počítačích a (vojenských) letadlech (především a hlavně F-16). V současnosti pracuji mimo IT sektor.

Moto E4 – hodně muziky za málo peněz

Moto E4

Pokud máte ratolest, které by udělal radost mobilní telefon, ale nechcete (nebo nemůžete) kupovat dražší model, rozhodně se poohlédněte po velmi dostupné Motorole Moto E4 (aktuálně kolem 2 600 Kč), která nabízí velmi solidní zpracování, kvalitní materiály, spoustu exkluzivních vychytávek Moto, k tomu čistý a aktuální systém Android, povedený fotoaparát i dostatečný výkon. Završuje to pak opravdu slušná výdrž na baterii. Když dokoupíte ještě – pro jistotu – ochrannou fólii na displej a kryt či pouzdro, bude i tak levný telefon dělat radost celkem dlouho!

Yoga Book – pro kreativní studenty

Dítě talentem obdařené, říkáte? Pak jistě ocení hybrid mezi tabletem, notebookem a grafickým digitizérem v podobě unikátního vícerežimového zařízení Yoga Book! Jedná se o 10″ tablet s překlopnou dotykovou klávesnicí, která se ale jedním dotykem v kombinaci s dodávaným perem promění v digitální skicák – všechny výtvory se tak ihned převádí do digitální podoby, ať už se jedná o kresby nebo poznámky. K dispozici je jak Android, tak Windows verze. Pokud ale nemáte hluboko do kapsy, doporučím spíš tu Windows, která dává více možností díky systému Windows 10.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky