Lenovo na For Games 2017: PUBG, soutěže a Spajk!

20. 10. 2017 | 0

Společnost Lenovo jako významný výrobce herního obsahu samozřejmě nemůže chybět ani na letošním ročníku veletrhu For Games 2017 v areálu pražského výstaviště PVA Letňany. Stánek Lenovo se nachází v Hale 5A a návštěvníkům nabízí možnost vyzkoušet si hru PUBG na některém z připravených herních notebooků Lenovo Legion (modely Legion Y720 a Y920). O těch jsme na našem blogu již psali.

  • Recenze Lenovo Legion Y720 najdete zde.
  • Článek představující notebooky Lenovo Legion najdete zde.

Stánek je návštěvníkům k dispozici po celou dobu konání veletrhu (19.-22. října 2017). Návštěvníci mohou využít možnosti zahrát si „jen tak“ po internetu, popř. se na daný herní server přihlásit s až třemi dalšími přáteli. Hraní hry je navíc spojeno se soutěží od hodnotné ceny. Ty je možné vyhrát od pátku do neděle. Výhercem se stává ten, kdo v dané dny nahraje nejvyšší skóre (hraje se na počet „killů“). Hráči se prvním a druhým nejvyšším skóre vyhrávají připravené ceny:

  • Pátek, 20. října: soutěž o 2x herní myš Y Gaming Mouse
  • Sobota, 21. října: soutěž o 2x herní klávesnici Y Gaming Keyboard
  • Neděle, 22. října: soutěž o 2x batoh Y Gaming Armored Backpack

V sobotu 21. října stánek navštíví také známý český streamer a YouTube Spajk. Návštěvníci si s ním budou moci zahrát v multiplayeru či prohodit několik slov. Spajk bude na stánku po celou otevírací dobu (9-18 h).

Zastavte se, těšíme se na Vás!

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky