Nová herní zařízení Lenovo v provedení tower přicházejí s neuvěřitelným výkonem

24. 8. 2017 | 0

Na veletrhu Gamescom 2017 byly představeny čtyři nové výkonné produkty řady Lenovo Legion – tři počítače s operačním systémem Windows 10 a podporou virtuální reality – Lenovo Legion Y920, Y720 a Y520 v provedení tower a nový herní monitor Lenovo Legion Y25f. Tato zařízení Lenovo Legion v provedení tower poskytují hráčům počítačových her širokou nabídku přizpůsobení, výkonu a funkcí. Herní monitor Lenovo Legion Y25f zdokonaluje zážitek díky špičkovému 24,5“ displeji s rozlišením FHD), který vám poskytne jasný obraz a nejnovější podporu HDR.

 

Lenovo na vývoji těchto produktů spolupracovalo s herní komunitou prostřednictvím přímého kontaktu, sociálních sítí a diskuzních fór. Je jasné, že pro hráče jsou rychlost a výkon prioritou. Proto mají nová zařízení Lenovo Legion v provedení tower od základu skvělý výkon a vysokou rychlost. Jsou navrženy tak, aby jednoduše spustily nejlepší herní tituly v plné kráse. 

Lenovo Legion Y920 v provedení tower: Režim hry (Hard)  

Lenovo Legion Y920 v provedení tower  podporuje hraní ve virtuální realitě, a je tak ideální pro ty nejnáročnější hráče počítačových her. Tento funkcemi nabitý počítač běží na systému Windows 10 a disponuje až 7. generací čtyřjádrových procesorů Intel Core i7-7700K, které jsou ideální pro hraní těch nejnáročnějších her, od FPS až po simulátory. Počítač je poháněn grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB, která je jednou z nejlepších grafik na trhu. Nabízí výjimečné zobrazení, aby bylo zařízení schopno spustit ty nejlepší herní tituly. Lenovo Legion Y920 v provedení tower má volitelnou přetaktovatelnou paměť 32GB 2800Mhz CORSAIR VENGEANCE LPX DDR4 a integrované volitelné chlazení tekutinou Asetek pro přetaktování procesoru. To pomáhá zvýšit stabilitu snímkové frekvence, zaručuje plynulejší hratelnost, snížuje systémový šum a zátěž základní desky. 

Lenovo Legion Y720 v provedení tower: Režim hry (Medium)  

Lenovo Legion Y720 v provedení tower s podporou virtuální reality je navržen pro běžné hráče a poskytuje spolehlivý výkon. Lenovo Legion Y720 v provedení tower je poháněn operačním systémem Windows 10 a až 7. generací procesorů Intel Core i7-7700. Disponuje volitelnou 16GB pamětí Intel Optane pro rychlou reakci systému a grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB. Nabízí tak ideální možnosti zpracování a grafiky pro hraní těch nejnáročnějších titulů.  

Lenovo Legion Y520 v provedení tower: Režim her (Easy) 

 Ideální pro hráče, kteří se chtějí ponořit do rozsáhlého světa počítačových her, je Lenovo Legion Y520 v provedení tower s podporou virtuální reality. Disponuje potřebnou výkonnou grafikou a rychlostí zpracování, což z něj činí vynikající zařízení pro kvalitní zážitek z hraní počítačových her. Disponuje systémem Windows 10, který disponuje podporou živého vysílání při hraní her přes Mixer, DirectX 12, neomezenou snímkovou frekvencí a širokoúhlým poměrem stran 21:9. Můžete také zůstat ve spojení se svými přáteli přes Xbox Live. K tomu má grafiku NVIDIA GeForce GTX 1060 a až 7. generaci procesorů Intel Core i7-7700. Lenovo Legion Y520 v provedení tower je dodáván také s aplikací Lenovo Entertainment Hub, která umožňuje přístup k rozsáhlému katalogu kódů populárních videoher s upgradem na virtuální realitu na vybraných FPS hrách. Zařízení se také snadno upgraduje, pokud chcete upgradovat jeho součásti. 

Herní monitor Lenovo Legion Y25f: Režim her (Bonus)  

Monitor Lenovo Legion Y25f disponuje 24“ displejem s rozlišením FHD a obnovovací frekvencí 144 Hz pro ostrý obraz, a umožňuje tak ve hrách perfektně vidět detaily a textury. S novými možnostmi HDR, včetně 400 úrovní jasu, zobrazuje téměř bezrámečkový displej hry mimořádně přesvědčivě. Herní monitor Lenovo Legion Y25f má neuvěřitelně rychlou 1ms dobu odezvy. Zároveň je možné si přizpůsobit výšku a úhel monitoru a nabízí i praktický háček pro sluchátka. 

Ať už jste zkušení hráči nebo nováčci v oblasti počítačových her, nejnovější řada Lenovo Legion určitě upoutá vaši pozornost.  

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky