Vydání Moto Z² Play a nových Moto mods

13. 6. 2017 | 0

Zhruba před rokem představilo Lenovo Moto Z a Moto Z Play, zařízení, které změnily pohled na smartphony a umožnili uživatelům transformovat telefon během pár sekund na projektor nebo kompaktní fotoaparát. Nyní se tato skupina rozrůstá, přichází nové Moto Z² Play a další doplňky Moto mods.

Moto Z² Play: Tenčí, lehčí a rychlejší

Kromě toho, že je tenčí, lehčí a rychlejší, přináší druhá generace Moto Z Play i další funkce, které vás zajímají. Samozřejmostí je podpora všech Moto mods.

Moto Z² Play přichází s tělem z jednoho kusu kovu, který nejen že dobře vypadá, ale také je odolný proti běžným škrábancům. Displej je, stejně jako v předchozí generaci,  5.5” Full HD Super AMOLED. O dostatek energie se postará baterie, která zajistí výdrž až 30 hodin a o dostatek výkonu se postará 2,2GHz osmijádrový procesor. Zapomněli jste nabít Moto Z² Play přes noc? Žádný problém, díky rychlonabíjení bude mít telefon už za 15 minut energii na 8 hodin provozu.

Vyfotíte jasnější a ostřejší fotky, dokonce i při horším světle, o to se postará laserové ostření a technologie duálních pixelů. Laserové ostření nyní funguje až na pět metrů, takže i při špatném světle můžete ostřit na vzdálené objekty. A vylepšená 5Mpx přední kamera a dvoubarevný blesk zajistí, že budou vaše selfíčka vypadá stejně dobře ve dne i v noci.

Moto Z² Play podporuje také speciální funkce Vylepšení Moto. Například režim nočního displeje vám v noci zabarví displej do teplejších odstínů, čímž sníží množství modrého světla, která způsobuje problémy se spánkem. Nová čtečka otisků prstů vám umožní jedním prstem otevřít běžící aplikace, vrátit se na domovskou obrazovku nebo pomocí dlouhého stisku uzamknout telefon. Gesta umožňují skrýt systémová tlačítka, a vy si tak využijete velikost displeje naplno.

Moto Mods: Překonání hranic smartphonu

Minulý rok jsme předvedli doplňky Moto mods, abychom přidali našim telefonům nové funkce, které jiné smartphony nenabízí. Nyní přicházíme ještě s dalšími možnostmi.

Změň způsob, jakým hraješ

Konečně převezmi nadvládu ve světě mobilních her. Tento Moto mod ti umožní jednoduše přeměnit Moto Z na herní konzoli. Použij dvě pohybové páčky, čtyřsměrový D-pad a čtveřici akčních tlačítek pro opravdový zážitek ze hry bez ohledu na to, kde zrovna jsi. A díky baterii s kapacitou 1035 mAh nebudou mít nepřátelé šanci.

Zvuk vysoké kvality ve vteřině

První generace JBL reproduktoru ti pomohla uspořádat tu správnou party, ale až vylepšený JBL Soundboost 2 se postará o to, že bude tahle party nezapomenutelná. Vestavěná baterie vydrží hrát až 10 hodin a vodoodpudivý povrch zajistí, že ani kvůli troše rozlité vod(k)y party nekončí. Můžeš si vybrat z černé, červené nebo modré varianty. Vylepšený design zajistí, že se modul lépe drží a nevyklouzne ti z ruky ani při tanci.

Aplikace My JBL SoundBoost 2 přináší možnost upravit zvuk přesně tak, jak chcete. Ať už posloucháte hudbu, sledujete videa nebo dokonce fandíte vašemu oblíbenému týmu, vestavěný výsuvný stojan vám poskytne opravdu dokonalý audiovizuální zážitek. Vše hned, bez nutnosti párování.

Rychle nabíjejte díky TurboPower modulu – kdekoliv.

Vyberte si, jakým způsobem chcete nabíjet. Okamžitě přidejte další den výdrže vaší baterii. Nebo nabijte váš telefon rychle (až 15W), když zrovna potřebujete co nejrychleji plnou baterii. A když se modul vybije, stačí ho připojit do elektřiny a za 20 minut je nabitý na 50%.

Nabíjejte stylově

Zbavte se kabelů –  kryty Moto s bezdrátovým nabíjením je nepotřebují. Připněte je ke svému telefonu a využívejte bezdrátového rychlonabíjení (až 10W). Navíc telefonu dodají styl, který bude vždy ladit s tím vaším.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky