Videa ve virtuální realitě budou zábavná a jednoduchá s Lenovo VR180 kamerou

29. 6. 2017 | 0

Lenovo a Daydream opět spolupracují na nové virtuální kameře kapesní velikosti, která usnadní pořizování snímků, videí a umožní živé vysílání ve virtuální realitě. Kamera je stvořena od základů a disponuje podporou nového video formátu VR 180 na YouTube.

Tato nová spolupráce se společností Google vzniká po našem květnovém oznámení o samostatných sluchátkách Daydream a zahájení prodeje modelu Lenovo Phab 2 Pro, který je prvním smartphonem s technologií Tango na světě.

 

Zjednodušené vytváření obsahu virtuální reality

Pořizování snímků a videosekvence ve virtuální realitě, které vás pohltí a snadno si je prohlédnete, by nemělo být komplikované – vše, co potřebujete, je jednoduchá kamera, která snadno zapadne do vaší kapsy. Nechte své přátele prožít výlet na Maledivy úplně novým způsobem – pošlete a sdílejte video VR180 na YouTube. Můžete dokonce živě vysílat na stereoskopickém VR180 přes YouTube a pozvat svou rodinu a přátele, aby se připojili k zábavě při živém vysílání nebo s vámi sdíleli to, co v daném okamžiku děláte.

 

Optimalizován pro službu YouTube VR180

Optimalizovali jsme kameru VR180 s funkcí virtuální reality pro Youtube standard; Videa VR180 se zaměřují na to, co je před vámi, mají vysoké rozlišení a vypadají skvěle na počítači i mobilních zařízeních. Můžete bez problémů přecházet na virtuální realitu při prohlížení přes Cardboard, Daydream a PSVR. To umožňuje stereoskopicky prohlížet obrázky ve 3D, kdy blízké objekty vypadají blíže a vzdálené objekty vypadají daleko. VR180 také podporuje živé vysílání, takže můžete být spolu v reálném čase. Jednoduše sdílejte s jedním, několika nebo všemi přáteli prostřednictvím služby YouTube ve virtuální realitě. Vaši přátelé a rodina to mohou zažít také, a to prostřednictvím samostatných sluchátek VR Daydream.

S každým novým zařízením Lenovo s funkcí virtuální reality jsme schopni virtuální realitu více přiblížit. Nejnovější informace a aktualizace najdete zde.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky