Tisková konference a představení modulárních smartphonů Moto Z a Moto Z Play

26. 11. 2016 | 1

Společnost Lenovo včera uspořádala v Praze tiskovou konferenci, na které byly představeny nové telefony rodiny Moto. Nové smartphony zastupují jak nejvyšší třídu (Moto Z), tak třídu střední (Moto Z Play). Společně s novými telefony zástupci společnosti představili také čtveřici výměnných modulů Moto Mods. Ty umožňují telefon „dovybavit“ podle potřeb uživatele pouhým přicvaknutím na zadní stranu. Všechny představené produkty byly na místě vystavené k prohlédnutí a k vyzkoušení.

Největší zájem byl samozřejmě o vyzkoušení výměnných modulů Moto Mods. Na akci byly vystaveny čtyři. Kromě připínací druhé baterie Incipio to byl fotoaparát Hasselblad s optickým zoomem, stereoreproduktory JBL a projektor InstaShare. Produktový manažer společnosti zároveň dodal, že výrobce již chystá další moduly. Ale nechtěl prozrazovat další informace. Zmínil pouze modul pro rychlou tvorbu fotografií, na kterém s Lenovem spolupracuje společnost Polaroid.

Akce byla tentokrát pojata v klidnějším duchu a pro méně lidí, jelikož tyto produkty už byly představené v zahraničí. Přesně v den tiskové konference vstupují nové výrobky oficiálně na český trh. Cena Moto Z byla oficiálně stanovena na 16999 Kč, levnější sourozenec Moto Z Play na 12999 Kč. Přídavné moduly startují na ceně kolem 2299 Kč za přídavnou baterii a výše za další příslušenství.

hml_2176 hml_2186 hml_2423 hml_2451

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky