Lenovo A5000: Hodně muziky za nízkou cenu

11. 4. 2015 | 0

Tak tu máme další přírůstek do rodiny low-end telefonů, tím je Lenovo A5000. Jedná se o telefon, který nabídne dost muziky za pár korun. Výdrž až tři dny na jedno nabití a zvýšená odolnost proti poškrábání a vodě jsou jen jedny z předností tohoto chytrého telefonu. 5 palců displeje + Lenovo DOit software…

Výbava, která vás nezruinuje

V zařízení tepe 4jádrový procesor od MediaTeku MT6582 (1,3 GHz) doplněn o 1 GB operační paměti, 8 GB pro vaše aplikace, hudbu, fotky, videa. Pokud by vám to bylo málo, není problém doplnit paměťovou kartu MicroSD o velikosti až 32 GB. 5palcový IPS displej s HD rozlišením nabídne přirozené barvy, avšak pouze 160g a výdrž až 3 dny, a to díky baterii o kapacitě 4 000 mAh s funkcí rychlého nabíjení.

Černá variantaBílá varianta

Nové technologie pro každého

Lenovo A5000 přináší inovovaný povrch ošetřený nanomateriálem, který ochrání telefon proti škrábancům, odolá i nárazům a případnému polití tekutinou, až by se chtělo říct, že se jedná o polo-outdoorový telefon. 8MPx fotoaparát s automatickým ostřením a přední 2MPx pro konferenční hovory a selfie je více méně v dnešní době samozřejmost. Dále tu máme klasiku ve formě A-GPS s malým bonusem v podobě navigace Route 66 Navi včetně mapových podkladů.

Cena a dostupnost

Smartphone Lenovo A5000 je u nás dostupný za cenu od 4 499 Kč s DPH.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky