Další leaknuté telefony: Od každého něco

24. 2. 2015 | 0

Svátek všech mobilních nadšenců – Mobile World Congress – se nezadržitelně blíží a čím jsme mu blíž, tím více se odhalují chystané novinky, nejen ze světa telekomunikací. Dnes bychom vám rádi ukázali některé nové záměry Lenova, jeden (snad) fotomobil a další novinky, které bychom podle dosavadních informací zasadili do střední třídy. Jdeme na to.

Vibe Shot

Lenovo na veletrhu MWC 2015 chystá odhalení svého nového fotomobilu. O fotografickém zaměření vypovídá již samotný název (Lenovo Vibe Shot) a telefon s hliníkovým tělem dostane 16MPx BSI snímač, tři přisvětlovací diody (každou v jiném odstínu) a optickou stabilizaci obrazu. Znalým je však jasné, že tyto hodnoty nemusí nic znamenat a Lenovo se bude muset vytasit s výbornou světelností, vybalancovaným zpracováním fotek, ostrou optikou a dalšími věcmi, které dělají fotoaparát opravdu dobrý jako celek.

lenovo-vibe-shot-187065

Pozadu nezůstává ani ostatní výbava. Jak již bylo řečeno, na telefonu najdeme i broušený hliník, dedikované dvoufázové tlačítko fotoaparátu a hardwarovou výbavu z vyšší třídy. Ta zahrnuje čipset Qualcomm Snapdragon 615 s osmijádrovým procesorem, 3 GB RAM, rozšířitelné 32GB interní úložiště a také rozumně velký 5palcový FullHD displej. Jako softwarový základ slouží Android 5.0 Lollipop. Sice již máme k dispozici tyto informace, ale telefon by se měl svého oficiálního představení veřejnosti dočkat až na veletrhu MWC 2015 nebo brzy po něm.

lenovo-vibe-shot-187066

Vibe S1, X3, P1 a P1 Pro

Lenovu na internet unikly informace o čtyřech nových telefonech, které by se měly dočkat oficiálního představení na veletrhu MWC 2015. Konkrétně se jedná o modely Vibe X3, Vibe S1, Vibe P1 a Vibe P1 Pro. Začněme modelem Vibe X3, což bude nejspíše nová vlajková loď společnosti. Nabídne velký 5,5palcový displej, snímač otisků prstů, stereo reproduktory s vlastními zesilovači a 20MPx fotoaparát. Málo se ví naopak o modelu Vibe S1, který bude nejspíše zaměřen na mladé uživatele a cenově bude spadat do střední třídy. Víme jenom tolik, že bude dostupný v několika barevných provedeních.

Jednoznačně zajímavý je model P1, potažmo také P1 Pro. Základní model P1 nabídne 4 000mAh baterii, 64bitový osmijádrový čipset, 2 GB RAM, LTE a také nejnovější operační systém Android 5.0 Lollipop. P1 Pro nasazuje laťku ještě o něco výše, protože dostane baterii s kapacitou 5 000 mAh. Navíc obdrží také snímač otisků prstů. Oba P1 modely navíc disponují velmi rychlým nabíjením. Zdá se tedy, že Lenovo chystá na MWC 2015 velmi zajímavý zástup telefonů a společně s modelem Vibe Shot bude mít čím zaujmout.

lenovo-vibe-187273 lenovo-vibe-s1-187276

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky